به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی در گزارشی پیش بینی کرد به دلیل افزایش استفاده از روباتها و اتوماسیون در محیط کاری، 14 درصد مشاغل فعلی جهانی حذف شده و 32 درصد دیگر دچار تغییرات اساسی شوند.
این سازمان با بررسی 36 عضو خود به این نتیجه رسیده است که مشاغل موجود در بخش تولید بیش از سایر بخشها در معرض خطر است به گونهای که در بازه زمانی 1995 تا 2015 از شمار مشاغل مرتبط با تولید به میزان 20 درصد کاسته شده است اما مشاغل مرتبط با بخش خدمات 27 درصد افزایش یافته است و این بخش آینده روشنتری برای نیروی انسانی دارد.
از هر 10 فرد جوان و نوجوان در حال حاضر شش نفر فاقد مهارتهای لازم برای مواجهه با موج تغییرات بازار کار است. سازمان توسعه و همکاری اقتصادی از کشورهای جهان خواسته است تا خود را آماده مواجه با تغییرات جدید کنند و برنامه جایگزین سیاستهای فعلی را تدوین کنند. تنها در آمریکا بین سالهای 1980 تا 2018 حدود 7.5 میلیون نفر که در بخش تولید فعالیت میکرده اند از کار خود بیکار شدهاند.
آنخل گریا، رئیس این سازمان گفت: با سیاستگذاریهای درست میتوان چالشها را مدیریت کرد. ما با دوران گذار ویژهای مواجه هستیم اما این فرصت را داریم که از این لحظات استفاده کنیم و آینده بازار کار را به شکلی بسازیم که نفعش به همه برسد.
لازم به ذکر است سازمان توسعه و همکاری اقتصادی که در پاریس مستقر شده است مسئول رشد تقویت و توسعه اقتصادی کشورهای توسعه یافته جهان را بر عهده دارد و اعضای آن شامل: استرالیا، اتریش، بلژیک، کانادا، شیلی، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، اسرائیل، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مکزیک، هلند، نیوزلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، ترکیه، آمریکا و انگلیس است.