شناسه : ۱۵۹۴۷۰۶ - چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۲:۲۹
کنایه معنادار ظریف به دولتمردان آمریکا
به گزارش
اقتصادآنلاین، «محمدجواد ظریف»
وزیر امور خارجه ایران امروز (سهشنبه) تأکید کرد، آمریکا و متحدانش به نفرین مردم منطقه گرفتار شدهاند و تلاش برای مقصر جلوه دادن
ایران در این میان، اوضاع را تغییر نمیدهد.
وی در پیامی که در صفحه توییترش منتشر کرد، نوشت: «تیم «B» دوباره شروع کرده: از اعلانیههای تحرکات دریایی (که مربوط به ماه گذشته است) گرفته تا هشدارهای جدی درباره بهاصطلاح «تهدیدات ایرانی». اگر آمریکا و وابستگان [آنها] احساس امنیت نمیکنند، به این دلیل است که از جانب مردم منطقه نفرین شدهاند - و مقصر جلوه دادن ایران، این موضوع را تغییر نمیدهد».
«جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید بامداد روز گذشته (دوشنبه) در بیانیهای از اقدام تحریکآمیز کشورش در اعزام یک ناوگروه رزمی به غرب آسیا خبر داد اما اعلام کرد که کشورش تمایلی برای جنگ با ایران ندارد.
بولتون در این بیانیه تحریکآمیز گفت: «ایالات متحده برای جنگ با رژیم ایران تلاش نمیکند اما برای هر حملهای، چه از طرف نمایندگانش، چه از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا از طریق نیروهای متقارن باشد، آماده است».
وزیر خارجه ایران اخیرا در مباحثات بینالمللی که در آنها شرکت کرده، از «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی، «محمد بنزائد» ولیعهد ابوظبی و «محمد بنسلمان» ولیعهد سعودی با عنوان گروه «B» یاد کرده است و تأکید کرده که این افراد در تلاش هستند تا با اعمال فشار بر «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، وی را وارد نبرد نظامی با ایران کنند.
شبکه «سیانان» در گزارشی که اخیرا منتشر کرد، نوشت: «ترامپ از اینکه جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید و دیگران علنا درباره گزینههای نظامی حرف میزنند، ناامید شده و به دوستانش گفته که اگر (قدرت در آمریکا) دست بولتون بود، تاکنون باید در چندین نقطه (از جهان) جنگ میکردیم».
با این وجود، سرلشگر «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی که اخیرا از او منتشر شد، از اصرار سران آمریکا بر اجتناب از درگیری با ایران خبر داد و گفت، آنها معتقدند که نباید در این مقطع حتی به صورت نقطهای با ایران درگیر شد زیرا ممکن است این درگیری به جنگی بیپایان کشیده شود و منافع آمریکا را به خطر بیندازد. او تأکید کرد که این امر، تحلیل نیست و اطلاعات موجود آن را تأکید میکند.