
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حقوق و قضا طی هفته گذشته با اخبار تازه و داغی از جمله ابراز تاسف رئیس قوه قضائیه از بی مهری به نهاد انقلابی سپاه از سوی برخی در داخل، علت فوت عارف لرستانی، آخرین وضعیت پرونده اختلاس در پست بانک کرمانشاه، تشکیل پرونده برای دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، دستگیری 45 زن و مرد در پارتی شبانه، صدور حکم شرور معروف به شاه مازندران، بازداشت مجری هتاک برنامه ستاد انتخاباتی یکی از کاندیدای ریاست جمهوری در ایلام بود.
رئیس قوه قضائیه: متاسفانه برخی در داخل، نهاد انقلابی سپاه را مورد بی مهری خود قرار میدهند
آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه سپاه علاوه بر مسائل نظامی در پاسداری از ارزشهای انقلاب و فرهنگ اسلامی نیز مسئولیت قانونی دارد، اظهار کرد: این نهاد علاوه بر انجام این وظایف همواره در جهت فقرزدایی و بهبود وضعیت کشور تلاشهای غیرقابل انکاری داشته است. از جمله در همین بحث تولید بنزین که چندی قبل در جنوب کشور به بهره برداری رسید، سپاه پیشرو بود. به دلیل همین خدمات است که این نیروی عظیم مردمی مدافع جمهوریت و اسلامیت نظام در مقاطع مختلف آماج حملات دشمن بوده است و متاسفانه برخی در داخل نیز این نهاد انقلابی را مورد بی مهری خود قرار میدهند که این امر قابل قبول نیست و همگی باید قدردان اقتدار ناشی از تلاشهای سپاه، ارتش و سایر نیروهای مسلح باشیم.
مشروح اظهارات رئیس قوه قضائیه در جلسه مسئولان عالی قضایی این هفته را
اینجا بخوانید.
حقوقهای نجومی در دولتهای قبل نبوده است
حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای، معاون اول و سخنگوی دستگاه قضا در یکصد و یازدهمین نشست خبری خود با اشاره به تحریف سخنان اخیرش در جمع دانشجویان علوم پزشکی مشهد در رابطه با حقوق های نجومی توضیح داد:در آن نشست عرض کردم که برخی دستگاه ها مثل بانکها، شرکتهای بیمهای و برخی از شرکتهای وابسته به دولت از گذشته یک وامهایی را با بهره کم میپرداختند و احیانا در مواردی هم حقوقهای نسبتا بالا دریافت می کردند؛ اما در دوسه سال اخیر به خصوص سالهای 93 و 94 و 95 این موضوع یک رشد فوق العاده داشت و یک دفعه این حقوق های نجومی که واقعا سرسام آور بود، مطرح شد.
وی افزود: تا جایی که بنده تحقیق کردم در دولتهای قبل اصلا یک مورد نبوده که یک مدیر 100میلیون یا 200 میلیون متوسط دریافت ماهیانه اش باشد.
معاون اول دستگاه قضا با بیان اینکه حقوق های نجومی منحصر به سالهای اخیر با مبالغ گزاف بوده است، گفت: اگر در قبل هم موارد نادری بوده، سقف آن پایین بوده است.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه به گزارش سازمان بازرسی در رابطه با حقوق های دریافتی در یک وزارتخانه در سال 94 اشاره کرد و افزود: بنا بر این گزارش در این وزارتخانه متوسط دریافتی برخی مدیران 200 میلیون 150میلیون 190میلیون و 100 میلیون بود اما آن وزارتخانه نسبت به گزارش بازرسی انتقاد کرد و گفت اینها دریافتی به معنای حقوق نیست و وقتی قوه قضائیه از آنها توضیح خواست سه مطلب را عنوان کردند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژهای ادامه داد: از سوی وزارتخانه عنوان شد که برخی علاوه بر مدیریت ، خودشان نیز کار کردند و آنچه در حقوق شان عمل شده کارکرد خارج از کار اداری آنها بوده است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین وزارتخانه اعلام کرد که برخی از این مدیران با 4 یا 5 زیر مجموعه کار می کردند که پاداشی که به آنها داده می شد در فیش حقوقی آقای مدیر عمل می شد تا حسب تشخیص در زیرمجموعه اش تقسیم شود.
معاون اول دستگاه قضا یادآورشد : همچنین عنوان کردند که برخی از آنها معوقه داشتند از سالهای قبل که حقوقهایی که به آنها تعلق گرفته بود و پرداخت نشده بود به حساب آنها واریز شده است.
سخنگوی قوه قضائیه در تشریح آخرین وضعیت پرونده حقوقهای نجومی نیز گفت: این موضوع در حال بررسی است
وی به بیان توضیحاتی در رابطه با اظهاراتش درزمینه صندوق توسعه ملی که آن هم از سوی رسانهها تحریف شده بود پرداخت و افزود: حقوقهای بسیار سنگین در صندوق توسعه و متوسط دریافتی رئیس هیئت عامل به صورت ماهیانه 57 میلیون مختص به سالهای اخیر بوده و به هیچ وجه در سالهای قبل چنین اتفاقی نیفتاده بود.
معاون اول دستگاه قضا تصریح کرد: در زمانی که بنده دادستان کل کشور بودم و درهیئت امنای صندوق توسعه ملی عضو بودم آنجا مصوبه ای به تصویب رسید که بر اساس آن مصوبه میخواستند اختیارات هیئت امنا را به هیئت عامل تفویض کنند. آن زمان بنده به این موضوع اعتراض کردم ولی از آنجایی که اکثریت با دولت بود این مصوبه در صندوق توسعه ملی تصویب شد و بر اساس آن وظایف هیئت امنا را به هیئت عامل تفویض کردند.
سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: با اینکه این موضوع در آن دولت تفویض شده بود اما آنها از اختیارات خودشان استفاده نکردند ولی در این دولت آنچه که در فیشهای حقوقی مشاهده شد هیئت عامل جدید برای خودش مصوب کرد.
مشروح اظهارات سخنگوی قوه قضائیه در این نشست خبری را
اینجا بخوانید.
دستگیری 45 زن و مرد در پارتی شبانه
دادستان قم گفت: با دستور قضایی و اقدام سریع 45 زن و مرد در یک پارتی شبانه در کارگاه تولید مبل در حاشیه شهر قم دستگیر شدند.
مشروح اظهارات دادستان قم در این زمینه را
اینجا بخوانید.
آخرین وضعیت پرونده اختلاس میلیاردی در پست بانک کرمانشاه
دادستان کرمانشاه در تشریح آخرین جزئیات پرونده اختلاس میلیاردی در پست بانک کرمانشاه گفت: با پیگیریهای انجام شده بخشی از وجوهی که متهم از این طریق تصاحب کرده بود، مسترد و پرونده در حال رسیدگی است.
مشروح اظهارات دادستان کرمانشاه در این زمینه را
اینجا بخوانید.
تشکیل پرونده قضایی برای کرباسچی
رئیس کل دادگستری استان اصفهان از تشکیل پرونده برای غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی به دلیل توهین به شهدای مدافع حرم خبر داد.
مشروح اظهارات رئیس کل دادگستری اصفهان در این زمینه را
اینجا بخوانید.
حکم شرور معروف به شاه مازندران صادر شد
شرور معروف به شاه مازندران به 16 سال حبس محکوم شد.
مشروح این خبر را
اینجا بخوانید.
مجری هتاک برنامه ستاد انتخاباتی یکی از کاندیدای ریاست جمهوری در ایلام بازداشت شد
رئیس کل دادگستری استان ایلام از بازداشت مجری برنامه افتتاح ستاد انتخاباتی یکی از کاندیدای ریاست ریاست جمهوری دوازدهم به اتهام توهین به مقدسات، اهانت به ائمه معصومین (ع) و اهانت به ساحت مقدس امام رضا(ع ) خبر داد.
مشروح این خبر را
اینجا بخوانید.