ماهان شبکه ایرانیان

دلیل محاکمه غیابی مدیرعامل اسبق بانک سرمایه چیست؟

خبرگزاری تسنیم: قاضی مسعودی‌مقام گفت: با توجه به اینکه انتقال حیدرآبادی، مدیرعامل اسبق بانک سرمایه به ایران، زمان‌بر خواهد بود، این فرد با حضور وکیلش و به صورت غیابی محاکمه می‌شود.

به گزارش تسنیم، قاضی مسعودی‌مقام در حاشیه برگزاری جلسه امروز دادگاه مفاسد اقتصادی و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دو پرونده جدید به شعبه سوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی واصل شده که یکی از آن‌ها مربوط به پرونده پتروشیمی و دیگری مربوط به جهانبانی، یکی از دریافت‌کنندگان وام‌های کلان از بانک سرمایه است.

وی همچنین گفت: پرونده احمد عراقچی در شعبه دوم این دادگاه و توسط قاضی زرگر رسیدگی می‌شود.

مسعودی‌مقام همچنین درباره رسیدگی به پرونده حیدرآبادی، مدیرعامل اسبق بانک سرمایه نیز گفت: با توجه به اینکه برای این متهم کیفرخواست صادر و وکیل وی نیز مشخص شده است، به دلیل اینکه انتقال متهم به ایران زمان‌بر خواهد بود، جلسه محاکمه برگزار و این متهم به صورت غیابی محاکمه می‌شود که وکیل وی می‌تواند از موکلش دفاع کند. پس از صدور حکم نیز، متهم می‌تواند واخواهی کند.

وی همچنین از صدور حکم متهمان پرونده پتروشیمی تا ابتدای مرداد خبر داد.

نماینده دادستان تهران گفت: طبق اظهارات یکی از مطلعین، محمد امامی با نفوذ روی غندالی، محمدرضا خانی را به عنوان مدیرعامل بانک سرمایه منصوب کرد.

نماینده دادستان: امامی با نفوذ بر غندالی، خانی را مدیرعامل بانک سرمایه کرد

به گزارش تسنیم، پس از پایان رسیدگی به پرونده محمدهادی رضوی و احسان دلاویز دو تن از متهمان بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران اقتصادی رسول قهرمانی با اجازه قاضی قرائت کیفرخواست 8 تن از مدیران بانک سرمایه را آغاز کرد.

نماینده دادستان در ابتدا به قرائت کیفرخواست محمدرضا خانی مدیرعامل بانک سرمایه از 16 فروردین 95 تا 23 اردیبهشت 96 پرداخت و گفت: آقای خانی مدیرعامل و عضو هیئت مدیره پیشین بانک سرمایه به 11 فقره از شرکت‌های ذیل از سال 95 تا 96 تسهیلات بانکی جمعا به مبلغ یک هزار و 94 میلیارد و 804 میلیون تومان بدون دریافت وثایق و ضمانت‌های کافی پرداخت کرده است.

قهرمانی، همکاری در گران‌نمایی 10 برابری ملک آبشار در استان اصفهان متعلق به یکی از بدهکاران بانک و همچنین گرانمایی ملک زاگرس متعلق به محمد امامی را از دیگر اتهامات خانی عنوان کرد و گفت: تمام تسهیلاتی که خانی در زمان مدیریت خود در بانک سرمایه پرداخت کرده مشکوک‌الوصول بوده و امروز این تسهیلات جمعا به یک هزار و 420 میلیارد و 933 میلیون و 700 هزار تومان رسیده است.

نماینده دادستان همچنین به تحصیل دو فقره 108 میلیون تومان (جمعا 216 میلیون تومان) از شرکت سایه‌گستر توسط متهم اشاره کرد و گفت: براین اساس آقای خانی به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از مجرای اخلال در نظام پولی و بانکی از طریق مشارکت در 13 فقره خیانت در امانت به مبلغ یک هزار و 339 میلیارد تومان، تحصیل مال از طریق نامشروع با دریافت فرش‌های نفیس از آقای عظیم‌زاده، دریافت 640 هزار یورو از فردی به نام داریوش امانی و 100 میلیون تومان از قاسم خلیلی برای خرید خودرو متهم است.

نماینده دادستان تاکید کرد: پرونده سایر تسهیلاتی که متهم پرداخت کرده در شعبه اول دادسرای جرائم پولی و بانکی مفتوح رسیدگی است.

قهرمانی در ادامه افزود: شرکت توسعه پایدار قشم به حیاط خلوت مدیران بانک سرمایه برای پرداخت تسهیلات تبدیل شده بود و 377 میلیارد تومان از وجوه بانک سرمایه که در اختیار شرکت توسعه پایدار قشم قرار داشت با دستور خانی به شرکت‌های مختلف به عنوان تسهیلات داده شده است.

به گفته قهرمانی 250 میلیارد تومان از این مبلغ به شرکت پتروتجارت هرمس متعلق به برادران ریخته‌گران، 80 میلیارد تومان به شرکت پدیده تجارت سیوان متعلق به علیرضا نیکویی، 25 میلیارد تومان به فولاد البرز ایرانیان متعلق به قاسم خلیلی، 15 میلیارد تومان به عظیم‌پترو متعلق به آقای عظیم‌زاده و 11 میلیارد تومان به شرکت متعلق به آقای امینیان پرداخت شده است.

نماینده دادستان تصریح کرد: مطابق گزارش پلیس آگاهی ناجا، معاون نظارت بانک مرکزی، اظهارات متهمین و اقاریر متهم پرداخت تسهیلات غیرقانونی به شرکت توسعه پایدار توسط شخص خانی رهبری و هدایت شده است.

وی در ادامه به اظهارات آرمان علمایی مشاور وقت مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد و گفت: با اعلام نفوذ امامی در غندالی، خانی به عنوان مدیرعامل بانک سرمایه منصوب شد و آقای یارمحمدی به عنوان نماینده امامی به بانک سرمایه مراجعه می‌کرد و خانی ریخته‌گران و امامی مصوبات متعددی را برای پرداخت تسهیلات صادر کرده بودند و از این طریق بخشی از مشکلات امامی حل و فصل شده بود.

 

محاکمه هادی رضوی و احسان دلاویز پایان یافت
رسیدگی به اتهامات هادی رضوی و احسان دلاویز از متهمان پرونده بانک سرمایه پایان یافت.

به گزارش تسنیم، با اعلام قاضی مسعودی‌مقام و بیان آخرین دفاعیات توسط متهمان و وکلای مدافع، رسیدگی به اتهامات این دو متهم خاتمه یافت.

قاضی از متهمان و وکلای آن‌ها خواست ظرف 10 روز آینده، لوایح تکمیلی خود را به دادگاه ارائه دهند.

قاضی مسعودی‌مقام: پولشویی در سریال شهرزاد را آینده مشخص می‌کند

اسدالله مسعودی‌مقام روز چهارشنبه در هفتمین جلسه رسیدگی به اتهامات 31 تن از متهمان بانک سرمایه خطاب به احسان دلاویز متهم ردیف دوم این پرونده گفت: در هر جلسه می‌گوییم صداقت را رعایت کنید، ولی شما طفره می‌روید و من صداقتی از شما ندیدم، ولی میدانم پول‌هایی را که گفتید بابت چیست و کجا رفته و پولشویی پول‌ها سر از کجا در آورده است و در آینده مشخص می‌شود.

رئیس شعبه سوم ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی اضافه کرد: آن چیزی که بیان می‌کنید ظاهر موضوع است، ولی باطن آن به مسائل دیگر برمی‌گردد. شما طوری وانمود نکنید که اطلاع ندارید.

وی افزود: رضوی دیروز مطالبی را در دادگاه بیان کرد، ولی نمی‌خواهد برخی دیگر از مطالب را بیان کند.

فخرالدین جعفرزاده وکیل احسان دلاویز هم در پاسخ گفت: ما از این مطالب بی اطلاعیم. آنچه من اطلاع دارم 11 فقره چک است که توسط خانم زهرا شریف کاظمی به مبلغ دو میلیارد و 250 میلیون تومان صادر شده است که این چک‌ها در وجه آقای قادری بوده است. البته بهتر بود این چک‌ها ردیابی می‌شد تا ببینید چه کسی آن‌ها را وصول کرده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی