به گزارش ایسنا، این اتفاق به نفع سنگاپور تمام شده است زیرا کشتیها به این منطقه که بزرگترین هاب سوخت گیری مجدد در جهان روی آورده اند و در سنگاپور به خرید سوخت کشتی میپردازند. برخی دیگر نیز برای سوخت گیری مجدد به بنادر کوچکتر در هند و سریلانکا مراجعه میکنند.
سه منبع آگاه به رویترز اظهار کردند یک تن سوخت نفت کوره سولفور بالا در بندر فجیره امارات متحده عربی که در ماه مه پنج تا 10 دلار گرانتر از قیمت سنگاپور بود طی دو هفته گذشته 30 تا 70 دلار ارزانتر شده است.
یک معاملهگر سوختهای دریایی در یک شرکت بازرگانی کالا گفت: سوخت گیری در فجیره 50 دلار در هر تن ارزانتر از سنگاپور است البته اگر میتوانید هزینه ریسک جنگ را پوشش دهید.
حملاتی که از ماه مه به چند نفتکش در نزدیکی تنگه هرمز و خلیج عمان انجام گرفت، هزینههای بیمه ریسک جنگ را بالا برده و باعث شده است اپراتورهای کشتی زمان حضور در این منطقه را تا حد امکان کاهش دهند.
یک معاملهگر مقیم سنگاپور گفت: شواهدی وجود دارد که کشتیها از رفتن به بندر فجیره پرهیز میکنند و این مسئله باعث افزایش تقاضا در سنگاپور شده است.
بر اساس گزارش رویترز، ذخایر نفت کوره سنگاپور از ماه مه کاهش قابل توجهی پیدا کرده است. افزایش تقاضا برای سوخت کشتی باعث شده است قیمت ها در بازار نفت کوره آسیا طی هفته های اخیر به رکورد بالایی صعود کنند.