به گزارش ایسنا، آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد تولید داخلی نفت در ژوییه 276 هزار بشکه در روز کاهش یافت و به 11.806 میلیون بشکه در روز رسید.
کاهش ماهانه تولید نفت به منطقه خلیج مکزیکو نسبت داده میشود که تولید آن به دلیل تعطیلی بسیاری از دکلهای نفتی فراساحلی به دلیل تهدید طوفان بَری، 332 هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد.
تولید نفت در خشکی در 48 ایالت آمریکا که اکثر آنها مناطق شیل هستند، به میزان 63 هزار بشکه در روز رشد کرد و به رکورد 9.788 میلیون بشکه در روز صعود کرد.
با این حال حتی در این بخش هم نشانههایی از کندی رشد دیوانهوار تولید که در سالهای 2017 و 2018 وجود داشت، مشاهده میشود زیرا شرکتهای شیل در واکنش به قیمتهای پایین نفت، فعالیت خود را محدودتر کردهاند.
تولید نفت در خشکی در ژوییه به میزان 1.149 میلیون بشکه در روز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد کرد اما در مقایسه با رشد 1.900 میلیون بشکه در روز در اوت، به تدریج کمتر شد.
از میان ایالتهای تولیدکننده بزرگ نفت، تگزاس شدیدترین و مستمرترین کندی رشد تولید را داشت که با کندی تدریجی رشد تولید در نیومکزیکو و داکوتای شمالی روی داد.
دومین رونق نفت شیل آمریکا (2018-2017) به دلایل مشابه اولین دوره رونق (2014-2012) به پایان میرسد: قیمتهای بالا تولید بیش از حد را تشویق کرد و رشد مصرف جهانی نفت را پایین آورد.
تجربه نشان میدهد که تغییرات در قیمتهای نفت به طور متوسط با تاخیر حدود چهار ماه در فعالیتهای حفاری و به فاصله حدود 12 ماه در تولید منعکس می شود. بنابراین کندی رشد تولید در ژوییه منعکس کننده قیمتهای نسبتا بالای نفت است که پیش از آغاز روند افت در اکتبر سال 2018 وجود داشت. از آن زمان طبق گزارش شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز، قیمتها سقوط کرده و شمار دکلهای حفاری نفت به میزان 175 حلقه یا 20 درصد کاهش پیدا کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، قیمتها و فعالیت حفاری کمتر احتمالا تا پایان سال 2019 و اوایل سال 2020 در کندی بیشتر رشد تولید نفت 48 ایالت آمریکا انعکاس خواهد یافت. قیمتها پایین خواهد ماند تا روند حفاری و تولید آمریکا را آهسته کند، مگر این که نشانههای قوی از رشد اقتصادی در سال آینده وجود داشته باشد.