سمیرا اسدی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کتاب «روزهای بیآینه» را گلستان جعفریان در 158 صفحه به رشته تحریر درآورده و توسط انتشارات سوره مهر منتشر و در نهاد کتابخانههای عمومی خراسان رضوی عرضه میشود.
وی افزود: تصویر روزهای انتظار و بیتابیهای عاشقانه که رنگی از امید و اشتیاق وصل را هم به همراه داشته باشد، در کدام آینه میتواند انعکاس بیابد؟ این کتاب روایتگر ناگفتههایی از جنگ تحمیلی است، کمتر شنیدههایی از مادران، همسران شهدا و آزادگان در آن وجود دارد. ماجرای انتظاری دیرپا، که هرچه به افق آن بیشتر مینگری دلتنگتر میشوی.
کارشناس مسؤول روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، تصریح کرد: کتاب «روزهای بیآینه» قصه تازهای از یک زندگی واقعی، است، روایت متفاوتی از یک انتظار طولانی... منیژه لشگری همسر شهید حسین لشگری، حرفهای تازهای دارد از این فراغ و انتظار 18 ساله. او در نبود همسرش، با به دوش کشیدن بار زندگی، فرزند چهار ماههاش را زیر بال و پر میگیرد و به همراه «علی»، یادگار همسرش، چشم به راه بازگشت «حسین» مینشینند؛ سالهای دوری و انتظار که 14 سال آن با بیخبری مطلق همراه است. مرد او که همچون شاهینی تیز پرواز، بر فراز آسمانهای بینهایت پرواز میکرد، در یک مأموریت مرزی هواپیمایش مورد اصابت قرار میگیرد و به اسارت دشمن در میآید. از او هیچ رد و نشانی نمییابند و حدسها و گمانها مبنی بر شهادت اوست.
اسدی خاطر نشان کرد: منیژه لشگری اما نا امید نیست و نگاهش به آسمانی است که روزی همسرش را به سوی خود فراخوانده؛ او تمام لحظات سخت جدایی را با امیدی روشن پشت سر میگذارد. این کتاب روایتگر همین لحظات است. نویسنده کتاب، خاطرات منیژه لشگری را از سالهای پیش از ازدواج، خانه پدری، آغاز آشنایی و ازدواجش با شهید لشگری تا سالهای سخت اسارت همسرش، بیمها، امیدها و شوقها و بالیدن فرزندش، تا لحظه با شکوه بازگشت همسر و سرانجام، پرواز آخرینش به سوی آسمان، را به زیبایی به تصویر کشیده است.