ماهان شبکه ایرانیان

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ارشاد عنوان کرد

نقش نمایشگاه‌های کتاب در کاهش آسیب‌های اجتماعی

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه‌های استانی کتاب موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود.

نقش نمایشگاه‌های کتاب در کاهش آسیب‌های اجتماعی

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران، آیین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان اصفهان عصر روز گذشته (18 آبان) با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری (مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان)، محمدمهدی احمدی (مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، یار محمدیان (مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان)، مرتضی ثابت‌قدم (نماینده شرکت تعاونی ناشران اصفهان)، قدر الله نوروزی (شهردار اصفهان)، حیدر قاسمی (معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان)، فروغی (رئیس کمیسیون فرهنگی و ورزشی شورای اسلامی اصفهان) و جمعی از مسئولان استان و دوستداران کتاب و کتاب‌خوانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر اصفهان برگزار شد.
محمدمهدی احمدی، مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: نمایشگاه‌های استانی کتاب می‌تواند در جریان‌سازی‌های فرهنگی تأثیرگذار باشد، زیرا مردم استان‌ها را با تازه‌های نشر آشنا می‌سازد و در همین راستا کمک به برگزاری نمایشگاه‌های کتاب استانی کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
او در ادامه گفت: بایستی از تمام بودجه‌های استان مانند بودجه‌هایی که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در نظر گرفته‌شده کمک گرفت و آن را در حوزه کتاب صرف کرد، زیرا کتاب یکی از عوامل کاهش آسیب‌های اجتماعی است و اگر بودجه‌ای برای بهداشت و نظافت محیط در نظر گرفته‌شده می‌توان بخشی از آن را در حوزه کتاب هزینه کرد.
احمدی در خصوص ارتباط کتاب با کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: انسان مرتبط با کتاب و کتاب‌خوانی می‌داند که تخریب محیط‌زیست یک فاجعه است. مصرف و هزینه‌کرد بودجه در حوزه فرهنگ و کتاب‌خوانی قابل توجیه است. جامعه‌ای بافرهنگ است که از محیط‌زیست خود حفاظت و از تخریب اموال عمومی نیز خودداری ‌کند و علاوه بر این موارد امنیت اخلاقی و اجتماعی را رعایت کند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که به فضیلت اخلاقی برسد قطعاً ثمره جامعه بافرهنگ است. ایجادکننده و تضمین‌کننده این فرهنگ در محتوای کتاب‌ها نهفته است و هزینه‌کرد بودجه‌ها برای کتاب یک توجیه عقلانی و منطقی دارد، لذا نمایشگاه‌های استانی کتاب می‌تواند در اصلاح همه ابعاد جامعه تأثیرگذار باشد و باعث ایجاد یک جامعه متعالی و رشدیافته شود.
احمدی با اشاره به شاخصه‌های توسعه فرهنگی گفت: یکی از شاخصه‌های توسعه فرهنگی و علمی در جامعه، موضوع کتاب و مطالعه است. توسعه فرهنگی و علمی زمانی تحقق می‌یابد که جامعه با کتاب رابطه منطقی پیدا کند و فرهنگ کتاب و کتابت به معنای واقعی تحقق یابد.
مدیرکل دفتر وزارتی در پایان سخنان خود سه عامل را برای ارتباط منطقی جامعه با کتاب برشمرد و گفت: اصلاح نگاه به کتاب، نگاه به کتاب به‌عنوان یک فضیلت و برند علمی و فرهنگی و ایجاد رابطه منطقی با کتاب سه عاملی هستند که اگر در جامعه تحقق پیدا کنند، قطعاً جامعه به سمت کتاب‌خوانی حرکت می‌کند و باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
چهاردهمین نمایشگاه کتاب استان اصفهان از تاریخ 18 تا 23 آبان‌ماه از ساعت 9 تا 20 پذیرای علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی