ماهان شبکه ایرانیان

متقی‌فر: جبهه پایداری ضد وحدت نیست

خبرگزاری مهر: مجید متقی‌فر سخنگوی جبهه پایداری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که صبح امروز (سه‌شنبه) برگزار شد، اظهار داشت: به مناسبت بزرگداشت 9 دی این نشست خبری برگزار شده و بنا به رسالت خود درباره این حماسه صحبت می‌کنم. روز 8 دی ساعت 2 بعدازظهر در مسجد امام صادق در میدان فلسطین با حضور آیت‌الله مصباح مراسمی را برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: معتقدیم هنوز بعد از 10 سال مقام این روز ارج نهاده نشده است. این روز مشت محکمی بر دهان فتنه گران داخلی و خارجی بود، این روز به واقع حرکتی ملی و اسلامی بود و متعلق به همه مردم است.

سخنگوی جبهه پایداری گفت: مدعیان حقوق مردم که همیشه نیز صدایشان بلند است، متاسفانه از این روز یادی نمی‌کنند و این منافی حقوق شهروندی است. ما با خارجی‌ها کاری نداریم، ولی به داخلی‌ها می‌گوییم که باید این روز را تبیین کنند تا فرهنگ مقاومت و دفاع جا بیافتد.

متقی‌فر افزود: 9 دی خاص و تبلور خداوندی بود. حتی متولیان این مراسم در آن روز فکر نمی‌کردند که آن سیل جمعیت به میدان بیاید.

وی بیان کرد: ما یک جریان گفتمانی هستیم و اگر کار سیاسی بکنیم، در مسیر گفتمان اسلام، امام و انقلاب کار انجام می‌گیرد.

سخنگوی جبهه پایداری اضافه کرد: هر کس قلم و تاثیرگذاری دارد، باید رسالت خود را بنا به مطالبات مردم انجام دهد. مردم این مطالبه را دارند که اصحاب فکر و صاحبان تریبون به این روز بپردازند.

متقی‌فر ادامه داد: تریبون‌های موجود که در کمال آزادی می‌توانیم در آن نقد و صحبت بکنیم، به برکت حضور مردم در صحنه است. اگر کسی در کشور پیام حماسه 9 دی را درک نکند، خود ضرر می‌کند و مردم حذفشان می‌کنند.

وی با بیان اینکه اصحاب فتنه را مردم به حاشیه بردند، گفت: مقامات نتوانستند با این فتنه پیچیده برخورد لازم را کنند و زمانی این طومار در هم پیچیده شده که مردم آمدند. خود رسانه‌های خارجی اذعان کردند که در این روز میلیون‌ها نفر به خیابان آمدند.

سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: این ظلم به مردم است که حضور در حماسه 9 دی را پوشش نمی‌دهند، ولی گاهی به یک سلبریتی بها می‌دهند. ما تلاش می‌کنیم که ریزشی در بدنه مردم اتفاق نیافتد.

متقی‌فر تاکید کرد: مردم محبت اهل بیت را در دل دارند و به گفتمان غربی‌ها بها نمی‌دهند. در 9 دی جمهوریت علیه اشرافیت فتنه‌انگیز قیام و فتنه را از کف خیابان جمع کرد.

وی در رابطه با انتخابات پیش رو و ابعاد انتخاب اصلح از سوی جبهه پایداری، افزود: در آینده نشستی در مورد انتخابات خواهیم داشت، اما این نشست مربوط به 9 دی است. بحث انتخابات موضوعی مفصل است و باید دیدگاه پایداری تبیین شود.

سخنگوی جبهه پایداری در مورد اینکه چرا 9 دی را روز اتحاد نمی‌نامید و همیشه علیه گروهی که پیش از این انقلابی بودند شعار می‌دهید، گفت: اتفاقا موضوع 9 دی در دل خود اتحاد ملی را دارد. گاهی این تلقی پیش می‌آید که اتحاد به معنی ایجاد وحدت میان گروه‌های سیاسی است، اما حضور مردم در این حماسه به معنای اتحاد بوده و هست. 9 دی به بهانه مقابله با فتنه بود. مردم دیدند که کسانی فتنه گران را حمایت کرده و دنبال براندازی بودند. امروز مردم آمدند و وحدت خود را نشان دادند. چرا برخی می‌گویند که باید تا کی فتنه گفته شود. مردم بیزاری خود را از فتنه گران اعلام کردند و آن‌ها باید به متن مردم بازگردانند.

متقی‌فر بیان کرد: هیچ بگیر و ببندی رخ نمی‌دهد، آن‌ها باید توبه کنند و به مردم بازگردند. با کسانی که مرتکب جنایت و قتل شده و یا اسباب قتل را فراهم کردند برخورد شد. ارتباطات خارجی آن‌ها نیز مشخص شد و همه فهمیدند.

وی عنوان کرد: مردم دلداده اسلام هستند و بر اساس احترام به رای مردم باید بگوییم که اسلامیت و جمهوریت از هم جدا نیست. اساس این نظام مطابق فقه شیعی و اسلام شکل گرفته است و ما نمی‌توانیم آرمان‌های معمار کبیر انقلاب را کنار بگذاریم و به دیدگاه برخی تحصیلکردگان غرب اهمیت بدهیم.

سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: نظام چقدر باید شکیبایی به خرج دهد؟ هنوز فتنه گران اصلی که در حصر هستند توبه نکردند. هر نظامی بود با این افراد برخورد می‌کرد. چون اسلام به ریزش اعتقاد ندارد و در مقابل به وحدت و یکدلی اهمیت می‌دهد، ما همه را می‌پذیریم، حتی اگر زمانی دیدگاه تندی داشته است. چرا برخی باید کاری کنند که خارجی‌ها خوششان بیاید.

متقی‌فر تاکید کرد: شما فکر می‌کنید کسانی که 22 بهمن یا 9 دی آمدند، همه حزب الهی بودند. این روز‌ها متعلق به مردم است. 9 دی عده قلیلی نبودند که به خیابان‌ها آمدند، بلکه از همه گروه‌ها حضور داشتند. همه مردم در صحنه هستند و نظام و رهبری را دوست دارند. گفتمان امام هویت ماست.

وی با بیان اینکه در شورای شهر تهران فتنه‌گرانی که پرونده‌شان هنوز باز است، حضور دارند گفت: ما باید هویت خود را نگه داریم و اگر از آن پشتیبانی نکنیم، استکبار ما را می‌بلعد.

سخنگوی جبهه پایداری گفت: در مذاکراتی که ما با آمریکا داشتیم چه اتفاقی افتاد؟ چه کسی پیروز شد؟ خود مذاکره کنندگان می‌گویند که هیچ گشایشی رخ نداد و تحریم‌ها تشدید شد. باید درس عبرت بگیرند.

متقی‌فر بیان کرد: خود 9 دی رفراندوم است. اگر دریافت آرا مد نظر است، مردم خودشان میلیونی می‌آیند و حرف می‌زنند. رفراندوم رسمی در اختیار رهبری است و اگر کسی از این موضوع می‌گوید، دروغ گفته و حرفش بی‌اساس است.

وی درباره انتخابات عنوان کرد: به دوستان گفته‌ایم که هدف ما لیست متحد است و بر اساس شاخص‌ها دوست داریم یک لیست مشترک دهیم. کلی آموزه دینی داریم و این شاخص است.

سخنگوی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: در اسلام برای رفتار‌های سیاسی همیشه مدل وجود دارد. حضرت سجاد می‌فرماید که حضرت رسول اکرم در رفتار سیاسی ابتدا قبیله گرایی را نفی کرد و در گوشی صحبت نکرد، یعنی با همه صحبت کرد و دعوتش علنی بود و با آنان که دعوت الهی خود را نفی می‌کردند، قطع رابطه کرد و حتی عموی خود را در راه اسلام کشت. حضرت آنان که از راه خود و اسلام دور شده بودند را از خود دور کرد و آنان که دعوت اسلام را اجابت کرده بودند، از نزدیکان خود قرار داد.

متقی‌فر تاکید کرد: چقدر در نظام، قبیله‌گرایی بوده و چه فرزندان فاسدی بر روی کار بودند. چقدر از اقوام و دوستان بر سر کار هستند. این یعنی شایسته سالاری؟ این عالی‌ترین مدل سیاسی است؟ این ملاک ما برای تاسی از رفتار حضرت رسول اکرم است؟ این‌ها با جوهره انقلاب منافات دارد.

وی افزود: انتخابات به این معنی است که ما به 290 نفر قدرت بدهیم تا تدابیر نظام را در اختیار بگیرند. کسانی باید به مجلس بروند که دیندار آگاه و توانمند باشند. کسی که نماز شب خوان باشد، ولی سواد نداشته باشد، کار را خراب خواهد کرد. ما امروز اگر به حضرت علی دسترسی نداریم، آقا که هستند.

سخنگوی جبهه پایداری گفت: اگر مسایل حل شود، انتخاب بد نخواهیم داشت. اگر افراد خوب به مجلس بروند، حتی اگر از پایداری یک نماینده نباشد ما ناراحت نمی‌شویم. به هیچ وجه نباید قبیله گرایی و چیزی خارج از چارچوب اسلام باشد. اگر راهی بهتر از این وجود دارد، ما حاضریم بشنویم.

متقی‌فر بیان کرد: برخی صحبت‌ها پیرامون جبهه پایداری دور از انصاف بوده و برخی افراد خود را منتسب به ما می‌کنند. جبهه پایداری ضد وحدت نبوده و نیست. وحدت در دین ما جزو فرایض است و باید مبتنی بر شاخص دینی باشد.

وی عنوان کرد: نباید اصل ساختار نظام و ستون‌های آن تخریب شود. در اسلام فرض بر این است که اگر کسی بداند فردی از او شایسته‌تر باشد تا منصبی را بگیرد، بر او حرام است تا آن پست را بگیرد. الان رسیدن به منصب برای رسیدن به ثروت است. برخی تخلفات نجومی است و این همان خروج از ریل حقیقت و اسلام است.

ادامه دارد ...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی