ماهان شبکه ایرانیان

توضیحات نجار درباره منشاء بوی نامطبوع پایتخت

رئیس سازمان مدیریت بحران درباره منشاء بوی نامطبوع پایتخت توضیحاتی داد.

توضیحات نجار درباره منشاء بوی نامطبوع پایتخت

توضیحات نجار درباره منشاء بوی نامطبوع پایتختبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران در نشستی با خبرنگاران درباره منشاء بوی نامطبوع استان تهران اظهار کرد: بحث آلایندگی‌ها بر عهده سازمان محیط زیست است.

 رئیس سازمان مدیریت بحران با بیان اینکه درباره بوی نامطبوع تهران بسیار کار کردیم تا منشاء آن مشخص شود، افزود: بررسی‌ها نشان داد یک دستگاه حقیقت را کتمان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان نظرات خود را درباره بوی نامطبوع تهران بیان کردند، گفت: نظرات متفاوتی در این باره وجود دارد و گفته شده بوی نامطبوع از مرغداری‌ها و ... بود، اما تاکنون به نتیجه ای نرسیده ایم.

نجار با اشاره به سیل اخیر در استان خوزستان اظهار کرد: در روز‌های اخیر شاهد بارش‌هایی در اهواز بودیم که میزان این بارش ها به  88 میلی متر در 2 ساعت رسیده بود؛ این در حالی است که میزان بارش در اهواز در طول سال زراعی 150 میلی متر است.

وی افزود: در شهر‌ اهواز روان آب نداریم و شهر در یک حالت مسطح قرار دارد و فاضلاب‌ها به صورت پمپاژ جمع آوری می‌شوند، به همین دلیل آب در شهر جمع شده بود.

نجار ادامه داد: در شهر کارون نیز آب گرفتگی در جایی بود که قبلا هور بوده و به دلیل شیب، آب در آنجا جمع شده بود.

وی با بیان اینکه  برای بازسازی شهرهای سیل زده خوزستان نیازمند اعتبار کلانی هستیم، اظهار کرد: مقام معظم رهبری دستور دادند  4 هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره ارزی برای بازسازی شهر‌ها اختصاص یابد.

رئیس سازمان مدیریت بحران تصریح کرد: وزارت نیرو و معاون اول رئیس جمهور نیز به رئیس جمهور پیشنهاد دادند که 100 میلیون یورو برداشت شود.

نجار با بیان اینکه وظیفه سازمان مدیریت بحران گفت: سازمان حفظ نباتات کشور متولی اصلی برخورد با هجوم ملخ‌ها است و ما نیز از آن‌ها حمایت می‌کنیم.

وی  اظهار کرد: سازمان جنگل‌ها ردیف بودجه برای حفاظت از جنگل‌ها دارد و  تفاهم نامه‌ای بین وزارت کشور، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت دفاع برای کمک به سازمان جنگل ها امضا و قرار شد وزارت دفاع نیز در حریق‌ها کمک کند.

رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به راه اندازی  17 پایگاه و استفاده از دو هواپیمای آبپاش وسعت حریق در مراتع و جنگل‌ها کاهش پیدا کرد، بیان کرد: 20 میلیارد تومان به سازمان جنگل‌ها برای پرداخت بدهی به وزارت دفاع داده شد و در حریق‌ها می‌توانند از بالگرد‌های وزارت دفاع استفاده کنند.

نجار ادامه داد: قریب به 5 میلیون و 300 هزار واحد مسکونی روستایی داریم؛ قرار بود دولت سالانه 200 هزار خانه روستایی را با وام کم بهره نوسازی کنند. تاکنون دو میلیون خانه روستایی با حمایت دولت و بنیاد مسکن نوسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه 500 الی 600 هزار واحد مسکونی که در سیل و زلزله تخریب شده  توسط خود مردم نوسازی شد، اظهار کرد: حدود دو میلیون و 800 هزار واحد مسکونی نوسازی نشده و نامه ای را در این رابطه به معاون اول رئیس جمهور ارسال کردیم تا دولت 500 هزار خانه روستایی را در سال نوسازی کند.

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: در آذربایجان شرقی و شهرستان‌های سراب و میانه 3 هزار واحد مسکونی نیاز به بازسازی لازم دارند.  با توجه به سرما افرادی که تمایل دارند می توانند ده میلیون تومان بابت رهن خانه بگیرند.

نجار ادامه داد: 106 روستا بر اثر زلزله و... آسیب دیده بود. به آن‌ها اعلام کردیم که یا پول را بگیرند و یا برایشان اتاقک پیش ساخته بیاوریم.

وی اضافه کرد: 2396 خانواده نیز کمک بلاعوض 10 میلیون تومانی دریافت کرده اند و به 50 خانوار نیز خیرین کانکس داده اند. در مجموع 2700 کاکنس، اتاقک و وام بلاعوض دریافت کرده‌اند.

رئیس سازمان مدیریت بحران خاطرنشان کرد: بازسازی مناطق سیل زده‌ در حال انجام است، امیدواریم تا پایان امسال 70هزار واحد به اتمام برسد؛ همچنین اعتبارات کشاوزران آسیب دیده سیل نیز تامین شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان