ماهان شبکه ایرانیان

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران خبر داد

تخریب ۱۵۰ کوره تولید زغال در شهرستان ری

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران از تخریب ۱۵۰ کوره تولید زغال در سطح شهرستان ری خبر داد.

تخریب 150 کوره تولید زغال در شهرستان ری

به گزارش ایسنا، محمد رستگاری در چهلم و سومین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها با اشاره به ماده 16 قانون هوای پاک در مورد برخورد با واحدهای آلاینده‌ای که اجازه همکاری نمی‌دهند، گفت: روند کیفیت هوای تهران امسال مطلوب نبوده است هر چند که نسبت به سال‌های گذشته روند بهتری داشته‌ایم البته به جز سال 97 که سال بسیار خوبی به لحاظ کیفیت هوا بود.

وی در تشریح اقدامات اداره کل محیط زیست استان تهران به 8020 پایش از واحدهای مختلفی که احتمال آلایندگی آن‌ها وجود داشته اشاره و اظهارکرد: از این میان 3834 اخطاریه صادر و 61 واحد ظرف 9 ماهه نخست امسال پلمب شد که 33 مورد پس از حل مشکلات آلایندگی فک پلمب شدند و 127 واحد که عمدتا واحدهای غیرمجاز ریخته‌گری بودند، جمع‌آوری شدند.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه طی سه دوره در سال 98، 201 مورد از صنایع آلاینده از میان 2292 مورد پایش آلاینده بوده‌اند و این پایش‌ها ظرف مدت 9 ماه انجام شده است،گفت: بیشترین واحدهای آلاینده در پاکدشت مستقر هستند و برنامه ساماندهی ویژه‌ای برای آن‌ها در نظر گرفته شده است و در این راستا مراجع غذایی نیز همکاری خوبی کرده‌اند.

وی ادامه داد: در ابتدای آبان‌ماه سال جاری و همزمان با تشدید آلودگی هوا تیم ویژه‌ای برای پایش‌های ویژه که عمدتا شبانه نیز بود، تشکیل شد و 2618 واحد مورد پایش قرار گرفت. در این پایش‌ها 70 واحد آلاینده غیرمجاز و یا دارای فعالیتی که در زمان اضطرار غیرمجاز است، پلمب شدند همچنین از همگی صنایع عمده در استان تهران که کمتر از 10 مورد صنعت بزرگ مقیاس هستند، نمونه‌گیری انجام شد و بیشتر آن‌ها با حدود مجاز مطابقت داشتند اما گازوئیل تحویلی به نیروگاه‌ها در برخی موارد گوگرد بالایی در آن‌ها دیده شده است که باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران تأکید کرد: در شرایط اضطرار برای واحدهای عمده، ناظر مستقیم قرار گرفت و برخی از موارد از جمله نیروگاه برق دماوند به مراجع قضایی معرفی شد و اخطاریه‌هایی به برخی نیروگاه‌ها داده شد.

رستگاری در پایان گفت: علاوه بر پسماندسوزی منابع متغیر دیگری هم مانند کوره‌های تولید زغال به ویژه در بخش کهریزک وجود دارد که به‌شدت آلاینده هستند و متأسفانه تعداد آن‌ها رو به افزایش است که گزارش این موارد به دادستان تهران ارائه شده است. 150 کوره در شهرستان ری با توجه به دستور قضایی تخریب و گزارش آن به مراجع قضایی ارسال شد. بی‌تردید بحث پسماندسوزی به عنوان یک دغدغه باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی