ماهان شبکه ایرانیان

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خبر داد

انجام ۳۷ پژوهش مورد نیاز ۱۶ دستگاه اجرایی استان تهران

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: کمیته منتخب کارگروه پژوهش و فن آوری استان تهران ۳۷ عنوان پژوهشی مورد نیاز ۱۶ دستگاه اجرایی استان تهران را بر اساس اولویت‌ها مورد تائید قرار داده است که از طریق فراخوان، این پژوهش‌ها انجام خواهد شد.

انجام 37 پژوهش مورد نیاز 16 دستگاه اجرایی استان تهران

نعمت الله ترکی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند انجام پژوهش‌های مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی استان تهران گفت: بر اساس بند «ز» تبصره 9 قانون بودجه سال 1398 و همچنین قانون بالادستی بند «ب» ماده 64 قانون برنامه ششم توسعه کشور دستگاه‌های اجرایی ملزم هستند 1 درصد از بودجه خود(به جز فصل 1 و 6) را صرف پژوهش از طریق مراکز علمی و دانشگاه‌ها کنند؛ اما برخی از دستگاه‌ها که بودجه کمی داشتند یک درصد پژوهش بسیار ناچیز بود و امکان کار پژوهشی برای آنها میسر نبود.


وی افزود: بر همین اساس از سال 1397 بر اساس تبصره یک قانون بودجه در استان تهران کل بودجه پژوهشی دستگاه های اجرایی متمرکز شد که مبلغی حدود 2 میلیارد تومان بود. شورای برنامه ریزی (با تعیین اولویت ها و چالش ها) تصمیم گرفت طی ساز و کاری علمی و حرفه ای این بودجه را برای کارهای پژوهشی مورد نیاز استان اختصاص دهد. از این رو کارگروه پژوهش و فن آوری ذیل شورای برنامه ریزی استان تهران ماموریت یافت تا موضوعات پژوهشی پیشنهادی دستگاه های استان را بر اساس مسائل و چالش های استخراج شده ارزیابی و دسته بندی کند.


ترکی ادامه داد: 24 دستگاه اجرایی که بودجه هزینه ای دریافت می کنند موظف به ارسال محورهای پژوهشی خود شدند که در نهایت 18 دستگاه تعداد 142 موضوع را بعنوان موضوع پژوهشی خود ارسال کردند که نهایتا کمیته منتخب کارگروه پژوهش و فن آوری استان تهران 37 عنوان پژوهشی مورد نیاز 16 دستگاه اجرایی استان تهران را بر اساس اولویت‌ها مورد تائید قرار داد و نهایتا این تصمیم در کارگروه پژوهش و فن آوری استان تهران تصویب شد.


وی تاکید کرد: مقرر شد طی فراخوانی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران و دستگاه های اجرایی از مراکز دانشگاه های علمی برای ارائه پروپوزال مرتبط با موضوعات مصوب پژوهشی استان دعوت شود. بر همین اساس هر دستگاه اجرایی پس از دریافت پروپوزال‌ها توسط یک داور علمی (استاد دانشگاه مرتبط با موضوع پژوهش) و یک داور اجرایی (کارشناس ارشد و متخصص در دستگاه اجرایی با 15 سال سابقه) نسخه پروپوزال ارسالی از مراجع دانشگاهی را مطالعه و ارزیابی و داوری می کنند و در نهایت برای تائید نهایی و عقد قرارداد پژوهشی و اختصاص بودجه به کمیته ارسال می شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود از اساتید و مراکز علمی و دانشگاه‌ها برای همکاری با دولت در انجام این پژوهش ها دعوت کرد و افزود: اساتید و مراکز علمی با حضور و مشارکت در این فراخوان طرح ها و تحقیقات خود را ارائه کرده و پس از انتخاب بهترین پروپوزال با آنها قرارداد منعقد می‌شود.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی