ماهان شبکه ایرانیان

باید و نبایدهای استفاده از اکستنشن مو

در گزارش زیر به باید‌ها و نباید‌های اکستنشن مو اشاره می‌کنیم. چند سالی است که تب و تاب اکستنشن مو، میان خانم‌ها بالا گرفته است و افراد زیادی برای پرحجم کردن و تغییر حالت مو از این شیوه استفاده می‌کنند.

باید و نبایدهای استفاده از اکستنشن مو

 چند سالی است که تب و تاب اکستنشن مو، میان خانم‌ها بالا گرفته است و افراد زیادی برای پرحجم کردن و تغییر حالت مو از این شیوه استفاده می‌کنند، به همین مناسبت در ادامه به باید‌ها ونباید‌های این روش اشاره می‌کنیم. صرف نظر از چگونگی تهیه و بهداشت مو‌هایی که برای این هدف به کار می‌رود، از دکتر آزاده طبیعی متخصص پوست و مو درباره عوارض این شیوه سوال کردیم و وی چنین گفت: اکستنشن سبک و کوتاه مدت اشکال زیادی ندارد، اما اکستنشن‌های سنگین باعث کشش مو و افزایش ریزش مو می‌شود و اگر طولانی مدت روی سر بماند برای بهداشت و شست وشوی صحیح مو ایجاد اشکال می‌کند. اما با توجه به نزدیک شدن سال جدید تعدادی ازخانم‌ها تمایل دارند از این شیوه برای ایجاد تنوع در موهایشان استفاده کنند به همین منظور در ادامه به بعضی از نکات بهداشتی اکستنشن مو اشاره می‌کنیم:


انواع اکستنشن مو
استفاده از موی طبیعی
استفاده ازموی طبیعی قابلیت رنگ، دکلره، هایلایت کردن و... را دارد.
استفاده از موی مصنوعی
دراین روش طول موی اضافه شده را باید حداکثر 30 سانتی متر بلند کنید، مقدار بیشتر از این وزن مو را زیاد و به پوست سر فشار وارد می‌کند و باعث ریزش مو‌های طبیعی و کم پشتی می‌شود. بهترین طول متوسط برای موی اضافه شده مصنوعی 22 سانتی متر است. مدت زمان این نوع اکستنشن حدود سه تا چهار ماه است.

بعضی از روش‌های نصب اکستنشن
چسب کراتین

نوعی چسب بی ضرر است که برای ناحیه جلوی سر و در افرادی که مو‌های نازک و کم پشتی دارند روش خوبی است، بالاتر از ریشه مو این چسب مالیده می‌شود و موی اکستنشن روی آن قرار می‌گیرد و بوسیله گیره با حرارت به هم فشرده و چسبیده
می‌شود.

رینگ
این روش برای افراد با مو‌های نازک و کم پشت زیبایی ندارد و موقع جمع کردن مو، رینگ مشخص می‌شود، در این روش رینگ واشرداری را داخل یک شاخه از موی مصنوعی می‌گذارند و با قلاب‌های مخصوص مو‌های طبیعی را به داخل رینگ می‌کشند.

روش لاینی
سریع‌ترین روش اکستنشن لاینی است که از بلند شدن و پرپشت شدن موهایتان لذت می‌برید، زیرا در این روش از چسب یا رینگ استفاده نمی‌شود.

نکات مراقبتی
بهتر است مو‌های خود را در پنج روز اول بعداز نصب اکستنشن شست و شو ندهید تا چسب‌ها سرجای خود کاملا ثابت شود در هفته اول ممکن است در پوست سرتان احساس خارش کنید.

قبل از این‌که موهایتان را شست وشو دهید آن‌ها را شانه بزنید تا اگر گره دارد باز شود و سپس آرام زیر دوش، مقداری شامپو بزنید و مو‌ها را از بالا به پایین فشار دهید تا تمیز شود. هیچ وقت مو‌ها را محکم مالش ندهید.

قبل از خواب، مو‌های خود را با یک کش سر نرم بالای سرتان جمع کنید، تا به هم گره نخورد. هیچ وقت با موی خیس و مرطوب نخوابید.

از حالت دهنده‌ها استفاده نکنید، زیرا باعث جدایی مو‌ها از محل اتصال می‌شود.
بیش از حد در معرض تماس با نور خورشید و آلودگی هوا قرارنگیرید.
برای افزایش عمراکستنشن مو، رطوبت روی آن‌ها را سریع پاک کنید.

اکستنشن برای مو ضرر دارد؟
اکستنشن موقتی را نباید هر روز استفاده کنید.
اگر برای مدت کوتاه از آن استفاده کنید، آسیب‌های بلند مدت برای مو‌های شما ایجاد نمی‌کند.
اکستنشن‌های دایمی را می‌توانید برای مدت‌های طولانی استفاده کنید.
اگر از محصولات استاندارد و باکیفیت استفاده کنید و این کار توسط یک متخصص انجام شده باشد، همچنین، نکاتی برای نگهداری از آن را همیشه مد نظر قرار داده باشید، مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند.
هر زمانی که اکستنشن‌ها از پوست سر فاصله گرفت، آن‌ها را مجدد در جای اولیه خود نصب کنید. به این ترتیب از وارد شدن فشار اضافی به مو‌ها و آسیب دیدن آن‌ها جلوگیری می‌شود.
افرادی که دچارریزش موی شدید هستند نباید مو‌های خود را اکستنشن کنند. زیرا ممکن ریزش موی آن‌ها شدت پیدا کند.
مو‌های خود را دم اسبی و بالای سرتان نبندید، چون ممکن است باعث جدا شدن اکستنشن‌ها یا کشیدگی مو‌های شما شود.

چه زمانی باید اکستنشن مو را برداریم؟
اکستنشن مو نباید بیش از چهار ماه و بعد از این‌که 2 اینچ از پوست سر فاصله گرفت، روی مو‌ها باقی بماند.

معایب دیگر
مو‌های اضافه شده به دلیل این‌که به مو‌های خود فرد وصل می‌شود، فشار‌هایی را وارد می‌کند که می‌تواند باعث آسیب زدن به موی اصلی شود.
باعث تشدید سردرد در افرادی شود که قبلا میگرن یا سردرد مزمن داشته اند.
بعضی افراد ممکن است به چسب‌ها حساسیت داشته باشند و دچار مشکلات پوستی شوند.
در ابتدا ممکن است به دلیل عادت نداشتن، احساس ناراحتی کنید.
خوابیدن با آن ها، در ابتدا سخت است.
اکستنشن نیاز به مراقبت ویژه دارد.

منبع: خراسان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی