ماهان شبکه ایرانیان

رونمایی ترامپ از طرح ۳مرحله‌ای بازگشایی اقتصاد آمریکا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، در این طرح سه مرحله برای بازگشایی فضای کشور با توجه به شدت شیوع ویروس در یک ایالت یا منطقه در نظر گرفته شده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید گفت: ما می‌توانیم جبهه بعدی در جنگمان علیه کرونا را که ما نامش را "باز کردن مجدد فضای آمریکا" گذاشته‌ایم ،آغاز کنیم.

ترامپ ادامه داد: به منظور حفظ سلامت آمریکایی‌ها ما باید سلامت اقتصادمان را حفظ کنیم.

عقب‌نشینی ترامپ 

در این طرح که ترامپ در جریان تشکیل یک شورای دو حزبی از قانونگذاران هر دو مجلس کنگره اعلام کرد، به فرمانداران ایالت‌ها یکسری به اصطلاح توصیه به منظور تهیه برنامه‌های خود برای باز کردن مجدد فضا ارائه شده است. همچنین در این طرح یک سری معیارها در ارتباط با تعداد مبتلایان به ویروس و افراد بستری شده در بیمارستان‌ها مطرح شده که باید قبل از باز کردن فضا برآورده شوند.

طرح باز کردن مجدد فضا در آمریکا، از سوی مشاوران پزشکی ترامپ شامل دکتر "دبورا برکس"، دکتر "آنتونی فائوچی" و دکتر "رابرت ردفیلد" امضا شده است. این طرح یک طرح "داده محور" است و خود فرمانداران مسئولیت اصلی تصمیم گیری را به عهده دارند.

ترامپ اظهار کرد: ما قرار نیست همه جا را به یکباره باز کنیم بلکه در این راستا در هر نوبت یک گام محتاطانه را برمی‌داریم. این خط مشی‌ها بر مبنای داده‌های به شدت قابل بررسی تعیین شده‌اند و بر همین مبنا برخی ایالت‌ها می‌توانند زودتر از بقیه ایالت‌های دیگر فضا را باز کنند.

تا کنون هیچ تاریخ دقیقی برای آغاز طرح سه مرحله‌ای بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی در آمریکا اعلام نشده و آن گونه که ترامپ گفته این مسئله "ایالت به ایالت" با توجه به وضعیت شیوع بیماری کووید- 19 در آنها متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری آلمان پیش‌شرط شروع فازهای سه‌گانه، کاهش موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در هر ایالت و در یک دوره 14 روزه خواهد بود.

مراحل سه گانه طرح ترامپ

 مرحله اول این طرح به این صورت است که مناطقی از آمریکا که صرفاً معیارها را برای نخستین بار برآورده ساخته‌اند یک مرحله فضا را بازتر می‌کنند اما همچنان تدابیر مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی پابرجا باقی می‌ماند و تجمع بیش از 10 نفر ممنوع بوده و سفرهای غیرضروری نیز انجام نخواهد شد.

مرحله دوم مربوط به مناطقی است که معیارهای تعیین شده از سوی کاخ سفید را دوبار بر آورده ساخته و شاهد شیوع دوباره ویروس نبوده‌اند اما همچنان در این مرحله نیز از ساکنان خواسته می‌شود تدابیر مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند و در عین حال اجتماعات بزرگ نیز برپا نمی‌شود اما امکان از سرگیری سفرهای غیر ضروری مطرح شده است.

مرحله سوم این طرح مربوط به مناطقی است که معیارهای کاخ سفید را سه بار رعایت کردند و شاهد عود مجدد ویروس نبوده‌اند. این مرحله اجازه به بیشترین حد باز شدن فضا می‌دهد. همچنین در این مرحله بخش‌های آسیب‌پذیر جمعیت اجازه بازگشت به فضاهای عمومی را پیدا می‌کنند، باشگاه‌ها و مشروب فروشی‌ها مجدداً باز می‌شوند، حضور تمام وقت کارکنان در محل‌های کار از سر گرفته می‌شود و مردم اجازه بازگشت به مکان‌های عمومی بزرگ همچون رستوران‌ها، سینماها، کلیساها و استادیوم‌های ورزشی را در ظرفیتی محدودتر پیدا می‌کنند.

ترامپ تاکید کرد: این یک پروسه تدریجی است و در تمام طول این پروسه شهروندان همچنان باید از همه سلاح‌های این جنگ استفاده کنند.

 رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: با فرمانداران برخی ایالت‌های غربی که به گفته وی توانستند معیارها را به اندازه فاز اول برآورده سازند، گفتگو کرده است، با این حال او اشاره‌ای به اینکه این ایالت‌ها کدام ایالات هستند، نکرد.

او ادامه داد: من صحبت‌های برخی از آنها را که گفتند در وضعیت خیلی خوبی به سر می‌برند شنیدم و آنها آماده باز کردن تدریجی فضا از فردا خواهند بود.

 با این حال دموکرات‌ها واکنش‌های مختلفی به این برنامه نشان دادند از جمله نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای گفت: ارائه این سند مبهم و غیر منسجم از سوی کاخ سفید به هیچ وجه قصورهای رئیس جمهور آمریکا در شنیدن صحبت‌های دانشمندان و تولید و توزیع کیت‌های آزمایش سریع در سطح کشور را جبران نمی‌کند.

 این توصیه‌ها در حالی در قالب این طرح از سوی کاخ سفید مطرح شدند که در یک هفته گذشته معترضان در سراسر کشور به مراکز ایالت‌ها آمدند تا خشم خود را از تاثیرات برنامه‌های مربوط به قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی بر وضع اقتصادی خود بیان کند.

ترامپ در سخنرانی خود با معترضان اظهار همبستگی کرده و از انتقاد از آنها به خاطر ایجاد تجمع در زمان شیوع کرونا خودداری کرد.

وی اظهار کرد: به نظر می‌رسد که این معترضان نیز کسانی مثل من هستند و به نظرات من احترام می‌گذارند. آنها مدت خیلی زیادی است که این وضع را تحمل کردند و به رنج و گرفتاری افتاده‌اند.

آمریکا درگیرترین کشور جهان با ویروس کرونا است و شمار مبتلایان و درگذشتگان بیماری کووید- 19 در آن با فاصله زیادی فراتر از تمام کشورهای دیگر است.

مطابق آمار دانشگاه آمریکایی جانز هاپکینز تا بامداد جمعه، 29 فروردین (17 آوریل) بیش از 671 هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا شناسایی شده و فراتر از 33 هزار نفر بر اثر ابتلا به بیماری کووید- 19 جان خود را از دست داده‌اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان