ماهان شبکه ایرانیان

چه چیزی بازار تعمیر لپتاپ را داغ کرد؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمد فرجی با اشاره به افزایش نرخ ارز در سال گذشته، تصریح کرد: در ابتدای سال 1397 به همه کالاها ارز 4200 تومانی اختصاص داده شده بود، اما بعداً به ارز نیمایی تبدیل شد که قیمت آن هم بالا رفت و افرادی که در گذشته می توانستند با حدود سه میلیون تومان لپتاپ بخرند حالا باید حدود 9 میلیون تومان برای خرید آن هزینه می‌کردند.

وی با بیان اینکه این افزایش قیمت به ویژه برای مصرف کنندگان خانگی و غیرسازمانی سنگین بود، اظهار کرد: بنابراین خیلی از افراد به این سمت حرکت کردند که دستگاه‌های معیوب خود را تعمیر کنند یا با استفاده از حافظه های داخلی و خارجی جدید سیستم خود را ارتقا دهند.

فرجی همچنین از افزایش حدود 50 تا 60 درصدی تقاضای تعمیر و ارتقای لپتاپ و رایانه در سال گذشته نسبت به سال های قبل خبر داد.

البته به گفته وی شیوع ویروس کرونا تقاضای تعمیر لپتاپ را مانند گوشی افزایش نداده و موارد کمی از ریخته شدن الکل روی کیبورد وجود داشته، چرا که استفاده از لپتاپ مانند تلفن همراه یک اپیدمی نیست و معمولا به اندازه موبایل جابه‌جا نمی شود که نیاز به ضدعفونی کردن داشته باشد.

بر اساس این گزارش، از 21 فروردین سال 1397 که نرخ ارز در بازار آزاد افزایش یافت، تا 16 مرداد که بازار ثانویه ارز راه‌اندازی شد، در مقاطعی برای واردات همه کالاها، ارز 4200 تومانی تخصیص داده شد اما از نیمه دوم مرداد ماه سال 1398 ارز دولتی فقط برای واردات کالاهای اساسی اختصاص یافت و تولیدکنندگان ملزم شدند برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز خود از ارز نیمایی استفاده کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی