شناسه : ۲۰۳۹۰۴۲ - دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۱۷
شرکتهای بیمهای در زمان پرداخت خسارتهای کلان به درستی عمل نمیکنند
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "مسعود پل مه" گفت: شناورهای سنتی معمولا استهلاک پذیربوده و ضریب وقوع خسارت در این شناورها به دلیل استهلاک و مدیریت سنتی که بر این شناورها حاکم است افزایش پیدا می کند ودر کنار تمامی این موارد، کم توجهی خدمه کشتی، ریسک آتش سوزی و سایرحوادث در این نوع شناورهارا افزایش می یابد.
وی، با تاکید براین نکته که تمامی شناورها برای دریانوردی مستلزم داشتن بیمه نامه های متعدد و مرتبط بانوع فعالیت خودهستند، افزود: بیمه نبودن شناورها به دید سنتی و نوع مدیریت این شناورها بر می گردد که به دلیل کاهش هزینه ها انجام می شود که منجر به افزایش ریسک آنها هم می شود.
دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته، اذعان داشت که شناورهای فاقد بیمه نامه، شناورهایی هستند که برای ورود و خروج آنها مدیریت دقیقی صورت نمی گیرد یعنی در هرمقطع زمانی که تمایل داشته باشند به راحتی از بندرگاه خارج می شوند و به دلیل اینکه استاندارد خاصی بر این شناورها حاکمیت نمی کند الزامی برای داشتن یک بیمه نامه واحد در هنگام خروج ندارند.
پل مه ،با اشاره به درآمد پایین مالکین شناورهای سنتی، گفت: این دسته از شناورها از موادی تهیه می شوند که آسیب پذیری بیشتری ازسایر مواد مورد استفاده در ساخت کشتی دارد و95 درصد شناورهای سنتی به دلیل عدم رغبت به نوسازی، فرسوده تلقی می شوند.
وی، در خصوص خدمات شرکت های بیمه ای در حوزه دریانوردی بیان کرد: با توجه به شرایط موجود در کشور خدماتی که شرکت های بیمه ای ارائه می دهند نامطلوب نیست اما اگر این امکان وجود داشت که می شد از مزیت های بین المللی استفاده شود یک رقابتی شکل می گرفت و شرکت های بیمه ای داخلی به دلیل به دست آوردن سهم بیشتری از بازار ناچار بودندکه فعالیت خودرا معطوف به رقابت کنند.
دبیرکل انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته مدعی شدکه شرکت های بیمه ای در زمان پرداخت خسارت های کلان به درستی عمل نمی کنند وعدم رضایت مالکان کشتی از شرکت های بیمه ای به صورت مطلق نیست.
به گفته وی، زمانی که صنعت بیمه نتواند رضایت مالکان کشتی را جذب کند یعنی این صنعت نتوانسته آنچه را که مسئولیت واقعی یک بیمه گراست را در حوزه دریا به اجرا بگذارد.
پل مه، درخصوص امکان را ه اندازی یک سامانه مشترک مابین صنعت بیمه و سازمان بنادر با هدف شناسایی دقیق شناورهای دریایی، توضیح داد: اطلاعات مربوط به شناورها در سازمان بنادر وجود دارد و اگرتوسط هر سازمانی مورد مطالبه قرار بگیرد می تواند آن را اخذ کند.
وی افزود: این اطلاعات در حال حاضر به صورت برخط در دسترس قرار ندارد ولی به صورت دقیق قابل بررسی است و صنعت بیمه می تواند این اطلاعات را به عنوان یک سازمان حاکمیتی دریافت کند.