محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در خصوص گلایه برخی مخاطبان این خبرگزاری از نفوذ سند 2030 در بعضی مدارس، اظهار کرد: مبتنی بر تجربیات داخلی خودمان سند داریم و برگرفته از 40 سال تجربه نظام تعلیم و تربیت کشور با حضور اندیشمندان تعلیم و تربیت، تدوین شده است.
وی با تأکید بر اینکه در کشورمان سند تحول بنیادین را داریم، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبتنی بر نیازها و متکی بر فرهنگ ما است همچنین ملهم از تجربیات 40 ساله است.
حاجیمیرزایی با بیان اینکه سند 2030 هیچ راهی در نظام تعلیم و تربیت ندارد، افزود: همه دِین و تعهد ما به سند تحول بنیادین است که برآیند دانش داخلی، تجربیات بین المللی، و دانش علمای دینی در زمینه تعلیم و تربیت است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: بر این اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش موضوع کار ما است و در این زمینه قدم بر میداریم.
به گزارش فارس، آذر سال 95 بود که سندی با عنوان سند ملی آموزش 2030 ایران با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم رونمایی شد.
میگفتند این سند وضعیت حوزه آموزش در ایران بین سالهای 2016 تا 2030 را ترسیم میکند که شرایط و چگونگی تحصیل و سطح سواد در ایران و دیگر کشورهای عضو این پیمان کجا و چطور باشد.
چند روز پس از رونمایی این سند، پیش نویسی از محتویات آن نیز منتشر شد که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمایندگان مجلس به آن اعتراض کردند و معتقد بودند که این سند مغایرتهایی با قانون اساسی جمهوری اسلامی دارد؛ اجرای این سند هم اکنون بعد از فراز و نشیبهایی متوقف شده است اما خبرهایی از اجرای موردی آن به گوش میرسد.