ماهان شبکه ایرانیان

برای ازدواج گول جایگاه اجتماعی افراد را نخورید

یک کارشناس روانشناسی گفت: اگرچه در اول رابطه و دوران آشنایی هیجانات و احساسات شیب تندی دارد، اما افراد نباید برای ازدواج عجله کنند

برای ازدواج گول جایگاه اجتماعی افراد را نخورید

به گزارش ایسنا : یک روانشناس با اشاره به اهمیت خودشناسی و آگاهی از ویژگی‌های طرف مقابل در امر ازدواج، اظهار کرد: بعضا دیده می‌شود افراد تصور می‌کنند، چون فردی که برای ازدواج انتخاب کرده‌اند از جایگاه اجتماعی و شغلی ویژه‌ای برخوردار هست بنابراین حتما در برقراری ارتباط عاطفی نیز توانمند است، این در حالیست که پیش از ازدواج باید فارغ از اینکه طرف مقابل چه جایگاه اجتماعی و شغلی دارد، به کمک مشاورین از روحیات او شناخت درستی پیدا کرد.

دکتر محمد ابراهیم تکلو با بیان اینکه در پس ذهن بسیاری از افراد مسائل حل نشده‌ای از گذشته‌ها باقی است که ربطی به جایگاه افراد ندارد و حتی افراد موفق نیز ممکن است آسیب‌های روانشناختی بسیاری در گذشته دیده باشند، درباره اهمیت گفتگو زن و مرد درباره مسائل مهم زندگی و پیش از ازدواج تصریح کرد: بعضا افراد خواهان ازدواج، موضوعات و مسائل مهم زندگی مشترک را با هم مطرح نمی‌کنند و روحیه پرسش‌گری و کنجکاوی را ندارند. این در حالی است که زن و مرد پیش از ازدواج باید با طرح پرسش‌هایی درست به شناخت درستی از طرف مقابل برسند.

وی با اشاره به اینکه بعضا جوانان در جلسات مشاوره پیش از ازدواج نکات تخصصی ارائه شده از سوی روانشناس را نادیده می‌گیرند چراکه هیجانات بر آن‌ها غالب شده و نهایتا انتخاب نادرستی برای ازدواج دارند، گفت: ممکن است افراد در زمینه شغلی، علمی و اجتماعی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و موفقیت‌های بسیاری داشته باشند، اما در روابط عاطفی خود کاملا کودکانه عمل و رفتار کنند، از این رو نباید برای ازدواج گول ظاهر و جایگاه اجتماعی و سواد افراد را خورد و حتما پیش از ازدواح برای شناخت روحیات افراد اقدام کرد.

بیشتربخوانید:

معیارهای نادرست در انتخاب همسر

به گفته وی، معمولا زن و مرد برای دوری از مواجهه با اضطراب از طرح پرسش‌های اساسی که پاسخ آن‌ها برای زندگی مشترک مهم است دوری کرده و در نهایت با این مسائل مهم پس از ازدواج و درون زندگی مشترک مواجه می‌شوند که بعضا منجر به بروز اختلافات و جدایی نیز می‌شود.

تکلو در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اهمیت داشتن هدف برای ازدواج و با بیان اینکه در بسیاری از موارد افراد بدون داشتن هدف و تنها به خاطر دلایلی نظیر افزایش سن و یا خواست خانواده به ازدواج روی می‌آورند، ادامه داد: افراد خواهان ازدواج در ابتدا باید بدانند هدفشان از ازدواج چیست و از طریق ازدواج می‌خواهند به چه دست یابند؟، برای رسیدن به پاسخ این پرسش نیز در ابتدا باید خود را به طور کامل شناخت و نسبت به آسیب‌های روحی خود آگاهی پیدا کرد تا دلیل انتخاب یک فرد به عنوان شریک زندگی را بدانیم.

این روانشناس همچنین در راستای تاکید بر اهمیت داشتن هدف برای ازدواج این را هم گفت که بسیاری از افراد تنها به دلیل وجود "چاله‌های روانی" و برای پر کردن خلاء‌های عاطفی خود ازدواج می‌کنند و بعد‌ها در زندگی مشترک با آسیب‌های بیشتری مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

5کلید طلایی برای حل مشکلات دوران عقد

پایان دادن به یک رابطه عاطفی بدون شکست

وی معتقد است که دو فرد خواهان ازدواج با یکدیگر باید در مولفه‌های کلی زندگی نظیر جهان بینی، دیدگاه فرهنگی و مذهبی، نگاه به تربیت فرزند، موضوعات اقتصادی و خرج کردن پول در زندگی، ارتباطات و علایق شبیه به یکدیگر باشند.

تکلو خاطر نشان کرد: اگرچه در اول رابطه و دوران آشنایی هیجانات و احساسات شیب تندی دارد، اما افراد نباید برای ازدواج عجله کنند، بلکه حتما زن و مرد متناسب با چارچوب‌های ارتباطی خود زمانی را برای پیدا کردن شناخت از یکدیگر اختصاص دهند.

این روانشناس در پایان سخنان خود توصیه کرد: در برخی موارد دیده می‌شود زوجین پس از دو ماه آشنایی تصمیم به ازدواج گرفته‌اند و کل رابطه‌شان بر مبنای احساس و نه تعقل و منطق پیش رفته است و پس از ازدواج به اختلاف خورده‌اند. وقتی رابطه بر اساس احساس و نه عقل و منطق پیش رود، انتخاب‌هایمان غلط می‌شود. برای جلوگیری از این انتخاب غلط، حتما زوجین برای شناخت یکدیگر زمان گذاشته و در این راه از مشاورین کمک بگیرند تا ابهامات ذهنی خود را بر طرف کنند.

بیشتربخوانید:

معیارهای نادرست در انتخاب همسر

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی