ماهان شبکه ایرانیان

یونیسف: بیش از ۱۰۰ هزار کودک تحت تأثیر زلزله مراکش قرار گرفته‌اند

یونیسف با ارزیابی بیش از ۱۰۰ هزار کودک زلزله‌ زده، خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای سال ۲۰۲۲ میلادی، کودکان یک سوم از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد: احتمالا بیش از 100 هزار کودک در زلزله 6.8 ریشتری مراکش آسیب دیده‌اند.
 
به گزارش آناتولی، در بیانیه این سازمان آمده است: هنوز آمار دقیقی از تعداد کودکانی که در زلزله مراکش جان‌باخته یا مصدوم شده‌اند به دست نیامده است.
 
یونیسف با ارزیابی بیش از 100 هزار کودک زلزله‌زده، خاطرنشان کرد: بر اساس برآوردهای سال 2022 میلادی، کودکان یک سوم از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.
 
سازمان ملل متحد همچنین تخمین می‌زند که در مجموع بیش از 300 هزار نفر از این زمین‌لرزه آسیب دیده باشند.
 
زلزله 6.8 ریشتری جمعه شب گذشته در مراکش با کنون منطقه «الحوز»، چندین شهر از جمله شهرهای رباط، کازابلانکا، مکنس و آگادیر را نیز تحت تاثیر قرار داد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان