ماهان شبکه ایرانیان

توضیحات وزیر آموزش‌ و پرورش درباره جداسازی جنسیتی کتاب‌ های درسی دانش‌ آموزان

وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: نیازهای اجتماعی دختران و پسران با یکدیگر فرق دارد و کتاب‌ های دینی و تربیتی در مواردی با یکدیگر متفاوت است؛ همچنین نیازهای مدارس دخترانه و پسرانه متفاوت است اما برخی افراد عادت دارند که غلط شماری کنند.

وزیر آموزش‌ و پرورش درباره تألیف کتاب‌های درسی متناسب با جنسیت دختران و پسران گفت: نیازهای اجتماعی دختران و پسران با یکدیگر فرق دارد و کتاب‌های دینی و تربیتی در مواردی با یکدیگر متفاوت است؛ همچنین نیازهای مدارس دخترانه و پسرانه نیز متفاوت است.
 
به گزارش تسنیم، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش امروز درباره تدوین کتاب‌های درسی متفاوت، متناسب با جنسیت دختران و پسران گفت: این موضوع یک امر کاملاً تعلیم و تربیتی است و ارتباطی به نگرش و مسائلی از این دست ندارد.
 
وی افزود: نیازهای اجتماعی دختران و پسران با یکدیگر فرق دارد و کتاب‌های دینی و تربیتی در مواردی با یکدیگر متفاوت است؛ همچنین نیازهای مدارس دخترانه و پسرانه متفاوت است اما برخی افراد عادت دارند که غلط شماری کنند.
 
هم‌اکنون برخی از کتاب‌های درسی همچون تفکر و سبک زندگی در دوره متوسطه اول برای دختران و پسران متفاوت تألیف می‌شود تا به نیازهای خاص هر گروه از دانش‌آموزان پاسخ دهد.
 
همچنین وزیر آموزش و پرورش روز گذشته در جشنواره بهیندخت گفت: سند تحول بنیادین تأکید دارد که کتاب‌های درسی متناسب با جنسیت دختران و پسران متفاوت باشد، همچنین فرهنگ حیا نهادینه شود و خانواده از طریق مدرسه آموزش ببیند.
 
8 میلیون دانش‌آموز دختر و 550 هزار معلم زن در سراسر کشور داریم، اکنون وضعیت مدارس و دانش‌آموزان ایران نسبت به کشورهای دیگر و سال‌های گذشته به مراتب بهتر است اما آنچه انقلاب اسلامی از ما می‌خواهد و آرمان شهداست، بسیار والاتر است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی