ماهان شبکه ایرانیان

اهدای عضو دختر جوان سنندجی به ۸ نفر

صباح شریعتی، پدر این مرحومه از کارکنان بیمارستان کوثر سنندج است که با اهدای عضو عزیزش الفبای انسانیت، ایثار، گذشت، فداکاری، مهربانی، عشق و کمک به همنوع را مشق کرد.

اهدای اعضای بدن مبینا شریعتی دختر 16 ساله سنندجی، که مرگ مغزی او توسط پزشکان تأیید شده بود به 8 نفر جان دوباره بخشید.
 
به گزارش خبرآنلاین، مراسم بدرقه پیکر جاویدنام مبینا شریعتی که با اهدای اعضای بدن خود، زندگی دوباره‌ای به بیماران نیازمند اهدا کرد، ظهر امروز با حضور مسئولان و کارکنان در بیمارستان کوثر این شهر برگزار شد.
 
علی کرمی در این مراسم در خصوص موضوع پیوند اعضاء این دختر 16 ساله سنندجی در اثر سکته مغزی اظهار داشت: مبینا شریعتی در تاریخ 20 آبان ماه با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان کوثر انتقال داده شد، بیمار پس از 3 روز و در تاریخ 23 آبان ماه دچار مرگ مغزی شد.
 
مسئول فراهم‌آوری و پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: در پی تأیید مرگ مغزی توسط پزشکان بیمارستان کوثر و با رضایت خانواده، پیکر جاویدنام مبینا شریعتی به بیمارستان سینا در تهران اعزام و عملیات جداسازی اعضاء (قلب، کبد و کلیه) انجام شد که اعضای اهداشده به 8 نفر جان دوباره‌ای بخشید.
 
وی افزود: سال گذشته اعضای بدن 7 بیمار مرگ مغزی و امسال نیز 3 بیمار مرگ مغزی در استان کردستان با موافقت خانواده به بیماران اهدا شده است.
 
صباح شریعتی، پدر این مرحومه از کارکنان بیمارستان کوثر سنندج است که با اهدای عضو عزیزش الفبای انسانیت، ایثار، گذشت، فداکاری، مهربانی، عشق و کمک به همنوع را مشق کرد. وی درباره این تصمیم خود می‌گوید: که با مشورت خانواده‌ام تصمیم گرفتیم که با اهدای عضو دختر عزیزمان، بدون هیچ چشمداشتی به بیماران نیازمند، کمک کنیم.
 
آزاد ماجدی، رئیس بیمارستان کوثر سنندج با تأیید این اهدای عضو، اظهار کرد: خانم مبینا شریعتی که فرزند یکی از همکاران زحمتکش و خوشنام این بیمارستان بود، پس از مرگ مغزی در بخش ICU این بیمارستان بستری بود که با ایثار، رضایت و از خودگذشتگی خانواده‌اش «قلب، کبد و کلیه» به بیماران اهدا شد.
 
وی با بیان اینکه این فرهنگ ایثار و کمک به بیماران نیازمند همواره میان مردم نوع‌دوست کردستان وجود دارد، گفت: در گذشته نیز موارد اهدای عضو انجام شده و بیماران را از مرگ نجات داده‌اند.
 
رئیس بیمارستان کوثر سنندج خاطر نشان کرد: یک عضو سالم از یک فرد مرگ مغزی شده می‌تواند جان یک انسان دیگر را نجات دهد و فردی که دچار عارضه مرگ مغزی می‌شود می‌تواند با اهدای کلیه‌ها، کبد، قلب، ریه، لوزالمعده و روده و… جان چند نفر را نجات دهد.
 
ماجدی با بیان اینکه واقعاً ایثار این خانواده کردستانی در آن شرایط روحی حساس جای قدردانی دارد، تصریح کرد: از طرف جامعه بزرگ پزشکی به این خانواده گرانقدر و صبور و همه کسانی که با اهدای اعضای عزیزان خود زندگی را به دیگران هدیه می‌دهند، تشکر و دست مریزاد می‌گوییم.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی