به گزارش ایسنا، کارگاه «نوشتن برای کودکان» این نویسنده در امتداد کارگاه «نوشتن کتاب تاریخی برای کودکان» که سال گذشته توسط او برگزار شده بود، قرار دارد و در این کارگاه کسانی که دستی بر قلم دارند، میتوانند با چگونگی تالیف کتابهای تصویری برای کودکان آشنا شوند.
او در توضیحی گفت: سال گذشته کارگاه «نوشتن کتاب تاریخی برای کودکان» را با حضور هفت، هشت نفر برگزار کردم که نتیجه آن تولید کتابهایی با موضوعات تاریخی بود که هماکنون مراحل تولید خود را پشت سر میگذارند. امسال با توجه دستاورد خوبی که از این اقدام به دست آوردیم بنا شد کارگاه «نوشتن برای کودکان» را داشته باشیم و در این کارگاه به این موضوع بپردازیم که چگونه برای کودکان کتاب تصویری بنویسیم.
به گفته سیدآبادی، این کارگاه نیز با ظرفیت پذیرش کمتر از 10 نفر در اواسط تیرماه برگزار میشود و علاقهمندان اعم از نویسندگان و یا تصویرگران باید مشخصات کامل خود را که شامل نام، نام خانوادگی، سال تولد و شماره تلفن است به انضمام یک قصه یا یک نمونه کار تصویری برای ارزیابیهای اولیه تا تاریخ 31 خردادماه به شماره 9029631280 در تلگرام ارسال کنند.
این نویسنده این روزها در شرایطی منتظر انتشار سه جلد تازه از «پنجرهای نو به شاهنامه» است که قرار است چهار جلد کتابهای «چهار فصل» او در انتشارات شهر قلم راهی بازار شود. کتابهای «چهار فصل»، چهار داستان ویژه کودکان زیر پنج سال با محوریت حیوانات ایرانی در معرض انقراض است.
«پنجرهای نو به شاهنامه» عنوان کلی مجموعهای به قلم علیاصغر سید آبادی است که توسط انتشارات پنجره منتشر میشود. در این مجموعه «شاهنامه» فردوسی با زبانی ساده و از زاویه دید یک نوجوان بازنویسی شده است. «شاهی در پوست پلنگ»، «کاخی که فروریخت»، و «فریدون و پسرانش» سه جلد منتشرشده این مجموعهاند که کار تصویرگری آنها را کمال طباطبایی بر عهده داشته است.
سیدآبادی در این مجموعه سعی کرده نکتههایی از «شاهنامه» را برجسته کند که با ساختارهای دنیای جدید سازگارتر و برای نوجوان امروزی قابل فهمتر باشد.