ماهان شبکه ایرانیان

واکنش رسانه های بین المللی به اقتدار ایران در حمله موشکی به مواضع داعش

بزودی تمامی خانوارهای حاشیه نشین شهرچابهار برقرسانی می شوند

چابهار- ایرنا- معاون استاندار سیستان و بلوچستان و سرپرست فرمانداری ویژه چابهار گفت: با پیگیری ها و اقدامات انجام شده و عنایت ویژه دولت پس از حل مشکلات اراضی سکونتی بزودی تمامی خانوارهای ساکن در مناطق حاشیه ای (حاشیه نشین) شهر چابهار برقرسانی می شوند.

بزودی تمامی خانوارهای حاشیه نشین شهرچابهار برقرسانی می شوند
ایوب درویشی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهر چابهار به دلیل تاسیس منطقه آزاد تجاری- صنعتی و بندر از حدود 23 سال پیش تاکنون با مسائل و مشکلات مهاجرت جمعیت رو به رو بوده است.
وی افزود: به دلیل ارزانی زمین در حاشیه شهر اکثر جمعیت روستاهای شهرستان چابهار و شهرهای همجوار سیستان وبلوچستان به امید اشتغال و تغییر وضعیت زندگی به مناطق حاشیه شهر و روستاهای نزدیک این شهر مهاجرت کرده و ساکن شده اند.
وی بیان کرد: مناطق حاشیه شهر چابهار فاقد امکانات برق، آب، بهداشت، فضای آموزشی و طرح هادی و حتی وضع زمین های سکونتی آنها مشخص نیست و فاقد سند مالکیت هستند.
وی با بیان اینکه با همت وزارت راه و شهرسازی اقدامات لازم برای ساماندهی حاشیه نشینی به ویژه روستای کمب در حاشیه شهر چابهار آغاز شده است، خاطرنشان کرد: بزودی تمام مناطق حاشیه شهر چابهار که جمعیتی بالغ بر 50 تا 60 هزار نفر را شامل می شوند، دارای امکانات رفاهی نظیر برق، آب، بهداشت، مدرسه و سند مالکیت خواهند شد.
سرپرست فرمانداری چابهار گفت: چابهار با وجود داشتن موقعیت راهبردی همچنان از نظر زیرساختهای بهداشت، برق، آب، فضای آموزشی، طرح هادی روستایی، راه، پوشش اینترنتی و تلفن همراه یکی از محروم ترین مناطق کشور است و حتی مردم شهر و روستاهای چابهار از حدود 70 سال پیش تاکنون از داشتن آب شبانه روزی محروم هستند.
درویشی گفت: مردم شهر چابهار در هر هفته تنها یک یا 2 روز آب دارند و در روستاها بوسیله تانکر برای هر نفر 15 لیتر آب توزیع و تحویل می شود.
وی با بیان اینکه انتظار حداقلی مردم چابهار بعنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و دارای جذابیت های فراوان اقتصادی، تجاری، گردشگری و کشاورزی بهره مندی از امکانات اولیه زندگی نظیر آب، برق، راه، طرح هادی، بهداشت و اشتغال است.
وی به مرز ریمدان اشاره کرد و افزود: با وجودی که مرز ریمدان به عنوان مرز رسمی تصویب و اعلام شده اما متاسفانه هنوز فاقد امکانات و تجهیزات برای جابجایی کالا و مسافر است.
به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال 1395 با جمعیت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.
3043**6081 خبرنگار: رستم کریمی نژاد ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی