ماهان شبکه ایرانیان

رسوایی اخلاقی در کلیساهای انگلستان / کسی که تاج شاه چارلز را بر سرش گذاشت چه کرد؟ (فیلم)

اسمایتس، که شش سال پیش درگذشت، متهم به آزار و اذیت جنسی بیش از ۱۳۰ کودک و نوجوان در طی چند دهه است. ولبی در سال ۲۰۱۳ از این سوءاستفاده‌ها مطلع شده، اما  آن را به پلیس گزارش نداده است.

عصر ایران ــ جاستین ولبی، اسقف اعظم کانتربری، امروز استعفای خود را از مقام ارشد کلیسای انگلستان اعلام کرد. این استعفا در پی فشارهای شدید ناشی از نحوه مدیریت او در مورد پرونده سوءاستفاده‌های جنسی متعدد جان اسمایتس، صورت گرفته است.

گزارش را این‌جا ببینید


اسمایتس، که شش سال پیش درگذشت، متهم به آزار و اذیت جنسی بیش از 130 کودک و نوجوان در طی چند دهه است.  گزارشی که پنجشنبه گذشته منتشر شد، انتقادهای شدیدی را متوجه کلیسای انگلستان و شخص ولبی در خصوص رسیدگی به این پرونده  وارد کرده است.  این گزارش  مشخص کرد که ولبی در سال 2013 از این سوءاستفاده‌ها مطلع شده، اما  آن را به پلیس گزارش نداده است.

ولبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «عمیقا احساس شرم می‌کنم که چرا کلیسای انگلستان اقدامات بیشتری در این زمینه انجام نداده است و بر من مسلم است که باید شخصاً مسئولیت این اهمال را بر عهده بگیرم.» وی افزود که گزارش منتشر شده  "پنهان‌کاری" مجموعه تحت مدیریت او را محکوم کرده  و پذیرفت که در تشخیص مسیر درست پرونده دچار اشتباه شده است.

آلیم مکبول، دبیر مسایل دینی، اظهار داشت که استعفای ولبی پس از پنج روز بحرانی صورت گرفته است.  قربانیان این پرونده، از جمله اندرو مورس، تجربیات وحشتناک خود را به اشتراک گذاشته‌اند. مورس گفت که حتی به نزدیکان خود نیز در مورد این سوءاستفاده‌ها چیزی نگفته است.

نخست‌وزیر نیز با ابراز همدردی برای قربانیان، گفت که عدالت در مورد آنها اجرا نشده است.  هلن هارتلی، اسقف نیوکاسل،  معتقد است که حفظ جایگاه شغلی برای ولبی دیگر ممکن نبود.

استفن کودرل، اسقف یورک،  ضمن تحسین تصمیم ولبی برای استعفا،  این دوره را برای کلیسا سخت توصیف کرد و گفت  اگرچه ولبی تمام سرزنش‌ها را بر عهده نگرفته، اما حداقل مسئولیت اهمال‌های کلیسا را پذیرفته است.

اسمایتس سوءاستفاده‌های جنسی خود را از اواسط دهه 1970 در اردوهای تابستانی کلیسا آغاز کرد.  در اوایل دهه 1980، مقامات کلیسا از این رفتارها مطلع شدند، اما طبق گزارش،  به طور سیستماتیک سعی در لاپوشانی این اتفاقات داشتند. اسمایتس در سال 1984 به زیمبابوه و سپس آفریقای جنوبی رفت و  به سوءاستفاده‌های خود ادامه داد.  کانال چهار در سال 2017 این مساله را افشا کرد، اما اسمایتس در سال 2018 درگذشت و  هرگز به سزای اعمال خود نرسید.

پروفسور الکسیس جی، رئیس سابق کمیته مستقل حقیقت‌یابی پرونده،  بر اهمیت الگو بودن مقامات عالی‌رتبه در هر سازمانی برای رفتار صحیح تاکید کرد و آن را برای امنیت روحی و روانی افراد بسیار مهم دانست.

تاریخ دقیق ترک کاخ لمبث توسط ولبی هنوز اعلام نشده است. وی  تصمیم خود را نشان‌دهنده جدیت کلیسا در اصلاح شیوه مدیریت اتهامات سوءاستفاده جنسی دانست. جاستین ولبی برای بیش از یک دهه رهبر معنوی حدود 85 میلیون انگلیکان در سراسر جهان بود.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی