ماهان شبکه ایرانیان

تداوم بارش برف و باران تا سه شنبه/ آلودگی هوای کلانشهرها از چهارشنبه

یکشنبه (۳۰ دی‌ماه) در جنوب شرق کشور ابرناکی و رگبار باران، وزش باد، گاهی رعد و برق و در مناطق کوهستانی بارش برف رخ می‌دهد همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی و شمالی بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی بارش برف و باران و وزش باد در کشور، از خروج سامانه بارشی از اواخر وقت سه‌شنبه (2 بهمن ماه) وافزایش نسبی دما وغلظت آلاینده‌ها در شهرهای جمعیت و صنعتی از چهارشنبه (3 بهمن‌ماه) خبر داد.
 
صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:‌ یکشنبه (30 دی‌ماه) در جنوب شرق کشور ابرناکی و رگبار باران، وزش باد، گاهی رعد و برق و در مناطق کوهستانی بارش برف رخ می‌دهد همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی و شمالی بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.
 
او ادامه داد: بعد از ظهر از ابرناکی در مناطق ذکر شده کاسته می‌شود و با ورود سامانه بارشی به شمال غرب کشور بارش برف، گاهی وزش باد در استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی آغاز می‌شود. امروز در نیمه شرقی و جنوب کشور وزش باد قابل توجه خواهد بود.
 

ادامه بارش برق و باران و کاهش نسبی دما در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: دوشنبه (اول بهمن‌ماه) در سواحل دریای خزر، شمال غرب، غرب کشور و برخی نقاط واقع در دامنه‌های جنوبی البرز ابرناکی و بارش برف و باران و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر مواج خواهد بود. بعد از ظهر در برخی نقاط مرکز، شرق و شمال شرق نیز افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.
 

خروج سامانه بارشی از کشور از اواخر وقت سه‌شنبه

به گفته وی سه شنبه (2 بهمن‌ماه) این سامانه در نیمه شرقی کشور فعال خواهد بود و اواخر وقت از شرق کشور خارج می شود. طی این روز در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید خواهد بود و در جنوب اصفهان، شمال فارس، یزد، کرمان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، شرق خراسان رضوی و خراسان شمالی ابرناکی و بارش باران و برف و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
 

آلودگی به شهرهای صنعتی بازمی‌گردد

ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه (3بهمن‌ماه) در نوار شرقی وزش باد رخ می‌دهد. در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما مستقر خواهد شد و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.
 

موج‌های بلند در خلیج فارس، تنگه هرمز،‌ عمان و خزر 

وی افزود: تا روز چهارشنبه خلیج فارس و تنگه هرمز، روزهای سه شنبه و چهارشنبه دریای عمان و روزهای دوشنبه و سه شنبه دریای خزر مواج خواهد بود. 
 

افزایش نسبی دما در غرب و شمال غرب کشور

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: پنجشنبه (4بهمن‌ماه) در نیمه شرقی  کشورافزایش نسبی دما و در غرب و شمال غرب کشور افزایش ابر وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
 

پیش‌بینی وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا ( اول بهمن‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری در بعد از ظهر وزش باد در اواخر وقت غبار محلی و شب کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای 0 و حداکثر دمای 8 درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (2 بهمن‌ماه) صاف اواسط روز وزش باد با حداقل دمای 1- و حداکثر دمای 9 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
 

سردترین و گرم‌ترین مراکز استان‌ها کدامند؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (اول بهمن ماه) و پس فردا (2 بهمن ماه) بندرعباس با دمای 24 درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل و کرمان با دمای 8- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.
 
به گزارش ایسنا صحت پیش‌بینی‌های هواشناسی حدود 80 درصد است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی