نودل یک غذای ساده و حاضری است که در کمترین زمان تهیه می شود. اما اگر می خواهید دستور تهیه انواع از نودل را بدانید، در ادامه همراه ما باشید. در این بخش با طرز تهیه نودل میگو آشنا می شوید.

طرز تهیه نودل میگو مخصوص:
آماده سازی این نوع نودل بسیار ساده بوده تنها باید نحوه طبخ میگو را به خوبی بدانید. شما با طرز تهیه نودل گوشت و نودل کره ای با دستورهای دیگر نیز آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- میگو: 12 بسته
- کدو سبز: 1 عدد
- نودل: 1 بسته
- سیر: 2 حبه
- زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
- کنجد: به مقدار لازم
مواد سس:
- سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
- سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز پخت:
برای آماده کردن این نودل باید ابتدا میگو را پاک کنید. میگو را از قسمت پشت برش زده و پوست سخت روی آن را جدا کرده و رگ سیاه آن را جدا کنید. میگو را آبکشی کرده و بشورید. کمی زمان داده تا اب اضافه آن کشیده شود. درون قابلمه مقدار آب ریخته و روی حرارت بگذارد تا بجوشد نودل ها را به همراه اسانس و طعم دهنده درون قابلمه ریخته تا به خوبی بجوشد. در نهایت نودل را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
مقداری سیر و زنجبیل تازه را با استفاده از رنده ریز خرد کرده و درون یک تابعهروی حرارت کمی تفت دهید. در قسمت بعدی نوبت به تفت دادن کدوها می رسد. کدوها را پوست کنده حلقه ای کرده و درون مواد خود تفت داده و در ادامه سس سویا را آماده کنید.
درون ظرفی مقداری عسل، سس سویا، سرکه سیب و فلفل سیاه را اضافه کرده و به خوبی ترکیب کنید. سس را کنار گذاشته تا به خوبی مزه دار شود. میگوها را درون تابه ای به همراه مقداری روغن با حرارت ملایم تفت داده تا کمی تغییر رنگ داده و سرخ شود.

نودل آبکشی شده را که گرم است، درون ظرف ریخته میگوها را روی آن بریزید و سس را نیز با آن ترکیب کرده حالا نودل شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.
طرز تهیه نودل میگو با یک رسپی آسان را در این بخش مطالعه کردید. این نودل طعم فوق العاده ای داشته و می توانید برای وعده های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. شما می توانید از سس های متنوع برای مزه دار کردن این مدل استفاده کرده همچنین می توانید از سبزیجات معطر مانند: تربچه، پیازچه و جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.
شما می توانید از نودل با طعم های مختلف استفاده کرده نودل سبزیجات، نودل مرغ، گوشت با اسانس ها و طعم های متنوع در بازار موجود بوده که می توانید تهیه نمایید.
در زمان آبکش کردن نودل زمانی که مقدار کمی از آب باقی مانده می توانید اسانس را درون نودل ریخته و زمان دهید تا با حرارت کمی بجوشد و خشک شود و بعد نودل را درون ظرف مورد نظر بریزید. این نودل در وعده های مختلف جای می گیرد و طعم فوق العاده ای دارد.