ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کالباس مارتادلا خوشمزه و حرفه ای در خانه

طرز تهیه کالباس مارتادلا با یک دستور آسان را در این بخش آموزش می بینید. این کالباس کاملا سالم و بهداشتی است.

طرز تهیه کالباس مارتادلا خوشمزه و حرفه ای در خانه

کالباس‌ ها یکی از محبوب‌ ترین انواع فست فودها هستند که کودکان هم علاقه زیادی به آن دارند. اما برای سالم‌ تر شدن آنها می‌ توانید در منزل تهیه کنید. به همین دلیل طرز تهیه کالباس مارتادلا به سبک بازاری را در این بخش به شما آموزش می‌ دهیم.

کالباس مارتادلا رژیمی

 

طرز تهیه کالباس مارتادلا:

این کالباس بسیار سالم و رژیمی بوده و برای افرادی که به دنبال غذاهای سالم هستند، مناسب می‌ باشد. طرز تهیه سوسیس تنوری و سوسیس مرغ با دستورهای ساده و سالم را نیز در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:

  • سینه مرغ: 1 کیلوگرم
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • چربی حیوانی: 200 گرم
  • نمک: 2 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل: 1 قاشق چای خوری
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • آب یخ: 50 میلی لیتر
  • جوز هندی: 1 قاشق چای خوری
  • پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای آماده کردن این کالباس در منزل باید گوشت و چربی آن را آماده کنید. گوشت را خرد کرده بشورید و بعد از اینکه آب اضافی آن کشیده شد، به همراه چربی‌ های شسته شده درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. این کار باعث شده تا در زمان میکس بافت بهتری بگیرد. برای چربی می‌ توانید از مقداری چربی مرغ یا چربی گوسفندی استفاده کنید.

طرز تهیه کالباس مارتادلا

در این بخش باید مواد را آسیاب و مخلوط کنید. درون ظرف بزرگی تکه‌ های مرغ و چربی را اضافه کرده و مقداری نمک، فلفل، شکر، پاپریکا و جوز هندی با آن اضافه کنید. سیر را نیز به مواد افزوده و خوب میکس کرده تا ترکیبی یک دست حاصل شود. در حین میکس کردن مواد را با قاشق هم بزنید تا به خوبی ادویه‌ ها و مواد با یکدیگر ترکیب شود.

گوشت چرخ شده را درون کاسه بزرگ ریخته به آن مقداری پسته و ادویه بیشتر و کمی تکه‌ های یخ را اضافه کنید. به خوبی مواد را با دست یا همزن میکس و ترکیب کنید تا 10 دقیقه این کار را انجام دهید که چسبندگی مواد از بین رود.

بعد از اینکه خمیر شما آماده شد قیف مورد نظر را کمی چرب کرده و مقداری از مواد را درون قیف بریزید. حالا روکش کالباس مورد نظر را آماده کرده و با قیف مقداری از مواد را درون روکش بریزید و پر کنید.

کالباس مارتادلا سالم

در روکش را با استفاده از یک نخ به خوبی و محکم گره بزنید. حالا در این مرحله باید مواد را بپزید. قابلمه بزرگ که حاوی آب جوش است، روی حرارت قرار داده و کالباس‌ ها را درون آن بیندازید. 40 دقیقه به مواد زمان داده تا کالباس‌ ها درون آب پخته شود.

در مرحله نهایی از طرز تهیه کالباس مارتادلا ژامبون شما آماده بوده و می‌ توانید از درون آب جوش خارج کنید. ژامبون را درون یخچال نگهداری کرده و بعد از هر بار استفاده درب آن را به خوبی ببندید تا هوا وارد آن نشود.

این کالباس را می‌ توانید برای مدت زیاد استفاده کنید. این نوع کالباس کاملاً سالم و بهداشتی بوده و دارای هیچ نوع مواد افزودنی نیست. یک غذای سالم و البته محبوب که می‌ توانید برای عزیزان خود تهیه کرده و در کنار آنها نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان