بهترین راه برای نگهداری طولانیمدت ماهی و میگو، فریزکردن آنهاست. این محصولات دریایی در یخچال حداکثر تا دو روز تازگی خود را حفظ میکنند و پس از آن، فاسد میشوند. برای ماندگاری بیشتر، بهتر است ابتدا ماهی و میگو را تمیز و خشک کنید، در بستهبندی مناسب قرار دهید و در فریزر بگذارید. البته، همه چیز به نحوه نگهداری ختم نمیشود؛ خرید از فروشگاههای معتبر هم باعث میشود از تازگی، سلامت و بهداشت محصول مطمئن باشید.

خوشبختانه از طریق اسنپفود، دسترسی به فروشگاههای معتبر بسیار راحت شده است. در ادامه این مطلب، با روشهای تشخیص ماهی و میگوی تازه و بهترین شیوههای نگهداری آنها آشنا میشوید. بنابراین، اگر میخواهید محصولات دریایی شما همیشه مثل روز اول تازه و باکیفیت باشند، تا پایان همراه ما باشید.
روشهای نگهداری و فریز کردن برای حفظ طعم
پس از خرید یا سفارش محصولات پروتئینی مانند میگو و ماهی، برای آنکه طعم و کیفیتشان حفظ شود، باید مراحل نگهداری را بهدرستی انجام دهید. رعایت نکات زیر باعث میشود این موادغذایی تا مدت زیادی سالم بمانند و کیفیت خود را از دست ندهند:
- پس از خرید، بهسرعت ماهی و میگو را به یخچال منتقل کنید.
- آنها را در سردترین بخش یخچال، قرار دهید.
- مدت نگهداری ماهی و میگو در یخچال نباید بیش از دو روز باشد.
- پیش از فریزکردن، ماهی و میگو را کاملا تمیز و پاک کنید.
- برای جلوگیری از انتقال بو به سایر مواد غذایی، ماهی و میگو را در ظرف دربسته یا کیسه فریزر نگهداری کنید.
- دمای مناسب برای انجماد، 18- درجه سانتیگراد یا کمتر است.
- ماهی و میگو را تا شش ماه میتوانید در فریزر نگهداری کنید.
بهترین بستهبندی برای نگهداری ماهی و میگو

بهترین بستهبندی برای حفظ تازگی و طعم ماهی و میگو، استفاده از بستهبندیهای وکیومشده است. در این روش، هوای داخل بسته تخلیه و محیط خلا ایجاد میشود. همچنین، تزریق گازهای مخصوص باعث میشود محصول برای مدت طولانیتری سالم بماند و کیفیت خود را حفظ کند. خرید ماهی و میگوی وکیومشده، گزینهای مطمئن برای افرادی است که به تازگی و بهداشت محصول اهمیت میدهند.
در کنار بستهبندی وکیوم، استفاده از کیسههای فریزر یا کیسههای زیپدار هم روشی مناسب برای نگهداری خانگی است. این نوع بستهبندیها مانع ورود هوا به بسته و انتقال بو به سایر موادغذایی میشوند و کمک میکنند ماهی و میگو طعم اصلی خود را در طول مدت نگهداری حفظ کنند.
چطور ماهی و میگوی تازه را تشخیص دهیم؟
برای تشخیص ماهی و میگوی تازه، باید به نشانههایی دقت کنید که در ادامه با مهمترین آنها آشنا میشوید.
روش تشخیص ماهی تازه

برای اینکه هنگام خرید حضوری یا بعد از سفارش آنلاین ماهی مطمئن شوید محصولی کاملا تازه دریافت کردهاید، به نکات زیر دقت لازم را داشته باشید:
- چشم ماهی: ماهی تازه چشمهایی شفاف، براق و برجسته دارد. کدر یا خاکستریشدن چشم، نشانه کهنگی ماهی است.
- دم ماهی: دم افتاده، شل یا خشک و تغییر رنگ گوشت آن از قرمز روشن به خاکستری، نشاندهنده فساد ماهی است.
- پوست و فلسهای ماهی: پوست باید درخشش طبیعی فلزی داشته باشد و فلسها شفاف و محکم به بدن چسبیده باشند. پوست کدر و بیروح، از نشانههای تازهنبودن ماهی است.
- بوی ماهی: ماهی تازه بوی ملایم و طبیعی دریا میدهد. بوی تند یا بوی آمونیاک، نشانه کهنگی و فساد است.
- بافت گوشت ماهی: گوشت ماهی را فشار دهید؛ اگر تازه باشد، سریع به حالت اولیه بازمیگردد. باقیماندن اثر انگشت روی گوشت، یعنی ماهی کهنه است.
- آبششهای ماهی: آبشش ماهی تازه، مرطوب و رنگ آن صورتی روشن یا قرمز است. آبششهای رنگپریده، خشک یا لزج، نشانه عدم تازگی ماهی هستند.
روش تشخیص میگوی تازه

اگر میخواهید هنگام خرید میگو تازه، محصولی سالم و باکیفیت انتخاب کنید، به این نشانهها توجه کنید:
- بوی میگو: میگوی تازه کمی بوی دریا، نمک و جلبک دریایی دارد. بوی آمونیاک یا سفیدکننده نشانه کهنگی و فساد است.
- پوست و بدن میگو: میگوی تازه تقریبا سفت است و پوستهای سالم دارد. پوستههای شکسته، آبکی یا لزج نشاندهنده کهنهبودن میگو هستند.
- چشم میگو: میگوهایی با چشمهای براق و شفاف تازهتر هستند. خشکی یا ازبینرفتن چشمها، علامت کهنگی است.
- رنگ پوسته میگو: رنگ میگوی تازه، کاملا شفاف و یکنواخت است. لکههای سیاه یا کدربودن بدنه (غیر از خالهای طبیعی) از نشانههای کهنگی میگو محسوب میشوند.
- سر میگو: سر میگوی تازه به بدن چسبیده است. شلشدن یا جداشدن سر، معمولا علائم فساد میگو هستند.
- پاهای میگو: پاها باید سالم و به بدنه متصل باشند؛ همچنین، پس از تکاندادن به حالت اولیه بازگردند. شلبودن پاها نشانه کهنگی است.
- تاریخ بستهبندی: در خرید میگوی بستهبندیشده، علاوهبر نشانههای ظاهری به تاریخ بستهبندی هم توجه کنید.
خرید ماهی و میگوی تازه از اسنپفود
خرید ماهی و میگوی تازه از اسنپفود تجربهای راحت و مطمئن برای همه دوستداران غذاهای دریایی است. از طریق این پلتفرم میتوانید بدون نیاز به مراجعه حضوری، به فروشگاههای معتبر و تامینکنندگان قابل اعتماد دسترسی داشته باشید و انواع محصولات پروتئینی باکیفیت، مانند ماهی و میگو را سفارش دهید.
اسنپفود این امکان را فراهم کرده است که با مشاهده محصولات فروشگاهها، قیمتها و نظرات کاربران، بهراحتی آنها را مقایسه کنید و بهترین انتخاب را داشته باشید. به این ترتیب، با خرید آنلاین ماهی از اسنپ فود، هم در زمان صرفهجویی میکنید و هم خیالتان از بابت تازگی و سلامت محصول راحت است. پس، سفارش خود را در این اپلیکیشن ثبت کنید تا در کوتاهترین زمان، ماهی و میگوی تازه و سالم به دستتان برسد.
از نگهداری صحیح ماهی و میگو تا خرید آنلاین تازه و مطمئن
نگهداری صحیح ماهی و میگو نقش کلیدی در حفظ تازگی، طعم و ارزش غذایی آنها دارد. رعایت نکاتی مثل تمیزکردن محصول قبل از فریزکردن، استفاده از بستهبندی مناسب و ذخیرهسازی در دمای استاندارد، باعث میشود محصولات دریایی ماندگاری بیشتری داشته باشند. علاوهبراین، تشخیص تازهبودن ماهی و میگو از طریق چشم، پوست، بو، رنگ و سایر نشانهها به شما کمک میکند تا محصولی سالم و باکیفیت مصرف کنید.
امروزه، با استفاده از پلتفرم خرید آنلاین اسنپفود، تهیه مواد غذایی سالم و تازه به کاری آسان و سریع تبدیل شده است. کافیست محصولات موردنظر خود را از معتبرترین فروشگاهها سفارش دهید و در کوتاهترین زمان، آنها را در منزل تحویل بگیرید.