ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه حلوای نقل سنتی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه حلوای نقل با یک رسپی ساده و کاربردی را در این بخش آموزش می بینید. این حلوای خانگی طعم بسیار خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه حلوای نقل سنتی خوشمزه و متفاوت

حلواها دسرها و پیش غذای فوق العاده‌ ای هستند که می‌ توانید در وعده‌ های مختلف نوش جان کنید. در این بخش طرز تهیه حلوای نقل یکی از مقوی‌ ترین حلواها را به شما عزیزان آموزش می‌ دهیم.

طرز تهیه حلوای نقل مجلسی:

این نوع حلواها دستور پخت ساده‌ ای دارند و به صورت مرحله‌ای تهیه می‌ شود. طرز تهیه حلوا ملکی و حلوای یونانی با دستورهای ساده را در لینک دنبال کنید.

رسپی حلوای نقل

مواد اولیه:

  • شیر پرچرب: 2 لیوان
  • پودر هل: 1 دوم قاشق چای خوری
  • روغن مایع: 1 دوم لیوان
  • آرد سفید: 1 دوم لیوان
  • کافی گلد: 1 دوم قاشق چای خوری
  • آب: 1 دوم لیوان
  • گلاب: 1 دوم لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • زعفران دم کرده: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم

طرز تهیه:

این نوع حلوا با دستور بقیه حلواها کمی تفاوت دارد. برای داشتن این حلوا ابتدا باید درون ظرفی مقداری آب ولرم و آرد الک شده را با یکدیگر ترکیب کرده در این مرحله به قدری آرد را درون آب هم می‌ زنیم تا به خوبی گلوله‌ های آن درون آب باز شود.

مقدار شیر پرچرب را به مواد خود اضافه کرده و خوب هم بزنید. اگر شیر پرچرب ندارید، می‌ توانید از ترکیب شیر کم چرب و مقدار کمی خامه استفاده نمایید. می توانید از شیرهای چرب محلی هم برای این کار استفاده کنید.

حلوای نقل مجلسی

برای عطر این حلوا باید از گلاب استفاده کنید. گلاب مرغوب و معطر را درون قابلمه ای ریخته مقداری هم پودر هل را به همراه آن اضافه کنید و هم بزنید. برای خوشرنگ‌ تر شدن حلوا نیاز به زعفران داریم.

مقدار زعفران را سابیده درون ظرفی بریزید و به آن چند تکه یخ اضافه کنید. بعد از اینکه یخ باز شد و زعفران به خوبی رنگ داد، زعفران دم کشیده را به مواد حلوای خود اضافه کنید.

حالا برای شیرینی حلوا به مقداری شکر نیاز دارید. شکر را درون قابلمه گلاب ریخته و روی حرارت کتری بگذارید. حالا مدام هم بزنید تا به آرامی و در مدت زمان لازم شکر باز شود.

برای باز کردن شکر حتماً باید از حرارت غیر مستقیم استفاده کنید تا شکر روی حرارت نسوزد. بعد از اینکه شکر شما کمی آب شد، می‌ توانید آن را به مواد حلوا اضافه کنید..

طرز تهیه حلوای نقل

مقدار کره درون قابلمه ریخته و مواد آماده شده را به قابلمه اضافه نمایید. مواد شیر و مخلوط آرد را که به درون تابه اضافه کردید، مدام هم بزنید تا خودش را بگیرد. برای آسان‌تر شدن کار و بهتر باز شدن آرد می‌ توانید از همزن برقی کمک بگیرید.

بعد از اینکه حلوا روی حرارت به غلظت مناسب رسید، می‌ توانید مخلوط گلاب و شکر را به آن اضافه نمایید. مقداری کافه گلد و در صورت دلخواه کمی بیشتر روغن اضافه کنید.

حالا مدت بیشتری به مواد حرارت دهید تا به غلظت مورد نظر برسد. در مرحله نهایی از طرز تهیه حلوای نقل می‌ توانید از مغزیجات دلخواه برای درون حلوا یا تزیین روی سطح حلوا استفاده کنید. این حلوای مخصوص را درون ظرفی ریخته و بعد از اینکه کمی استرحت کرد باید مقداری دانه بادام و مغزهای دلخواه را اضافه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان