کلم بروکلی یکی از سبزیجات مقوی و سالم بوده که می توانید غذاهای متنوعی با آن تهیه کنید. شما در ادامه با طرز تهیه رول کلم بروکلی آشنا می شوید. این رول مخصوص طعم فوق العاده ای دارد و برای وعده های مختلف می توانید، تهیه کنید.
طرز تهیه رول کلم بروکلی:
شما عزیزان می توانید این رول با دستورهای متنوع و با سبزیجات مختلفی تهیه کنید. در ادامه مراحل تهیه این رول را آموزش می بینید. شما می توانید با طرز تهیه سوپ بروکلی و سالاد کرانچ بروکلی هم در لینک آشنا شوید.

- سیر: 2 بوته
- کلم بروکلی: 1 کیلوگرم
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 سوم فنجان
- بکینگ پودر: 1 دوم قاشق چای خوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- آب: 1 فنجان
- پنیر چدار: 1 فنجان
- آرد: 3 فنجان
- خمیر مایه: 1 چهارم قاشق غذاخوری
- کره: 1 دوم
- پنیر گودا: 1 فنجان
دستور تهیه:
این رول گیاهی بسیار خوشمزه و سالم است. شما می توانید با همین رسپی انواعی از رول های سبزیجات را آماده کرده و نوش جان کنید. ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا به خوبی گرم شود.
2 بوته سیر را از قسمت بالا برش زده و به ان مقداری فلفل و نمک بزنید. کمی روغن زیتون روی سیرها بمالید و درون فویل بپیچید و در ادامه درون فر قرار داده تا سیر له شود. بعد از 10 دقیقه سیر را از درون فر خارج کرده و سیر را فشار دهید تا از پوسته جدا شود. می توانید در ابتدا سیر را پوست کنده و بعد درون فویل بپیچید.

مقداری روغن زیتون دیگر را در این مرحله به سفرهای خود اضافه کنید. 1 کیلو تا 1 و نیم کیلوگرم کلم بروکلی را پاک کرده و بشورید و آن را قسمت ساقه ها جدا نمایید. قسمت های چوبی و خیلی ضخیم بروکلی را باید جدا کنید.
تکه های بروکلی را درون ظرفی ریخته و مقداری روغن زیتون و سیرهای له شده را به آن اضافه نمایید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد خود اضافه کرده و کلم ها را به همراه ادویه ها خوب ورز داده تا به خورد کلم ها برود.
درون سینی فر را یک فول قرار داده و کلم بروکلیها را درون آن بچینید حالا سینی را درون فر قرار داده تا بروکلی ها پخته شود در ادامه بروکلیها را بعد از پخت از درون فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود
حالا نوبت به آماده کردن رول های بروکلی میرسد یک فنجان آب گرم درون ظرفی ریخته و به آن خمیر مایع را اضافه کنید مواد را کنار گذاشته تا خمیر مایع عمل آید مقدار کره ذوب شده شکر و تخم مرغ را هم در این مرحله به مواد اضافه نمایید سه فنجان آرد را الک کرده و به مواد اضافه کنید.

مواد را خوب ورز داده تا خمیر شما درون ظرف جمع شود روی یک سطح آرد پاشیده شده خمیر را به پا بورزاده و بعد پارچه روی آن قرار دهید تا استراحت کند در ادامه بعد از اینکه خمیر شما حجیم شد آن را مجدد روی سطح اردپاشی شده ورز دهید.
به اندازه یک گردو از خمیرها برداشته و آن را به صورت مثلثی برش بزنید یا میتوانید خمیر را روی یک سطح پهن کرده و با استفاده از کاتر آن را به شکل مثلثی به برشهای مختلف تقسیم کنید
بروکلیهای پخته شده را درون خمیر قرار داده و آن را رول کنید روی سطح را با استفاده از تخم مرغ و مال کرده و بعد خمیرها را درون سینی فر چرب شده قرار داده تا با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزد