ماهان شبکه ایرانیان

اهمیت حفظ دندان ها برای مقابله با آلزایمر

اگر می خواهید در سنین پیری دچار زوال عقل نشوید و آلزایمر نشوید بهتر است به سلامت دهان و دندانتان بیشتر اهمیت دهید.

اهمیت حفظ دندان ها برای مقابله با آلزایمر

اگر می خواهید در سنین پیری دچار زوال عقل نشوید و آلزایمر نشوید بهتر است به سلامت دهان و دندانتان بیشتر اهمیت دهید.

به تازگی محققین به ارتباط بین زوال عقل و تعداد دندان ها در دهان پی برده اند افرادی که دندان کمتری دارند بیشتر در معرض ابتلا به این قبیل بیماری ها قرار دارند پس مراقب دندان هایتان باشید .

مقابله با آلزایمر

گروهی از محققان ژاپنی پس از مطالعه اخیرشان متوجه شدند که داشتن دندان‌های اصلی بیشتر بعد از 60 سالگی، شانس ابتلا به زوال عقل را کاهش می‌دهد. با این‌حال، هرچه دندان‌های بیشتری را بعد از 60 سالگی از دست بدهید، احتمال ابتلا به زوال عقل هم افزایش می‌یابد. گزارشی از این مطالعه در Journal of the American Geriatrics Society منتشر شده است.

به‌گفته محققان، سالمندانی که پس از 60 سالگی فقط 10 تا 19 دندان اصلی دارند، با افزایش 62 درصدی شانس ابتلا به زوال عقل مواجه هستند. میزان این خطر برای سالمندانی که فقط یک تا 9 دندان اصلی برای‌شان باقی می‌ماند، به 81 درصد می‌رسد.

یافته‌های نهایی نشان می‌دهند که از دست دادن دندان با ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط است، اما ارتباطی به بیماری دمانس عروقی ندارد. البته محققان تاکید می‌کنند که اطلاعات کمی درباره این بیماری در مطالعه اخیرشان داشته‌اند. محققان درباره دلایل احتمالی این ارتباط خاص می‌گویند که پوسیدگی دندان و بیماری لثه می‌توانند عامل محرکی برای شکل‌گیری التهاب باشند؛

یعنی دقیقا عاملی که شانس ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد. به‌علاوه، از دست دادن دندان اصلی می‌تواند عادت‌های ناسالم افراد و عدم مراقبت مناسب از سلامتی را هم نشان بدهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی