به گزارش ایسنا به گفته بهناز آسنگری مدیر خدمات حمایتی محک، کتاب «قصههای بچههای محک» شامل متون و تصاویری است که توسط کودکان مبتلا به سرطان تهیه شده است.
او با بیان اینکه این نخستینبار است که تجربه جمعآوری و چاپ چنین کتابی در محک شکل گرفته است، افزود: برای بهرهمندی از تجربه متولیان این حوزه، نسخههایی از کتاب برای متخصصان حوزه ادبیات کودک و نوجوان ارسال شده است.
توجه به بهبود کیفیت زندگی کودکان مبتلا به سرطان و پرداختن به آموزش و فراگیری مهارتهای زندگی در آنها اهمیت بسیاری دارد تا جایی که یکی از اقدامات بخش خدمات حمایتی با همکاری بخش داوطلبان راهاندازی ترالی کتاب است. آسنگری در اینباره گفت: ترالی کتاب با کتابهای متنوع به اتاقهای بستری میرود و علاوه بر پر کردن اوقات فراغت کودکان و والدینشان، با توزیع کتاب برای ایجاد انگیزه به آنها تلاش میکند.
مدیر خدمات حمایتی محک با تأکید بر اینکه داوطلبان ترالی کتاب نه تنها در بیمارستان محک بلکه در بیمارستانهای بهرامی، مفید، مرکز طبی و شهدای تجریش نیز حضور دارند گفت: ماهانه تقریبا 1000 تا 1200 کتاب در بیمارستانها به کودکان اهدا میشود.
علاوه بر رونمایی از کتاب «قصههای بچههای محک» در این روز، برنامه ویژه قصهگویی و کتابخوانی برای کودکان مبتلا به سرطان نیز برگزار شد. داوطلبان به بخشهای بیمارستان، اتاقهای بازی و اقامتگاه محک رفتند و برای کودکان و نوجوانان داستانهایی منتخب از کتابهای محبوبشان را خواندند. آنها به سوالات کودکان درباره شغل نویسندگی پاسخ دادند و آنها را با نویسندگان کتابهای کودک و نوجوان آشنا کردند.
محک در این روز یاد زندهیاد توران میرهادی از یاوران همیشگی این سازمان را که آبان سال گذشته از دنیا رفت گرامی داشت؛ بانوی فرهیختهای که در طول زندگی پربار خود به فرهنگ و ادبیات کودکان توجه ویژه نشان داد و به اعتلای فرهنگ فرزندان این مرز و بوم پرداخت.
بر اساس این خبر، این سازمان امیدوار است با تحقق مأموریت اصلی خود در ارائه خدمات درمانی و حمایتی به کودکان مبتلا به سرطان، کیفیت زندگی و آینده فرزندانش را نیز ارتقا دهد. با توجه به آنکه روزانه شش کودک تحت حمایت این مؤسسه قرار میگیرند، تداوم اعتماد و کمکهای نیکوکاران این سرزمین است که میتواند زمینه یکپارچهسازی این خدمات را در سراسر ایران فراهم سازد تا کودکان سرزمینمان شادمانهتر سیر درمان را سپری کنند.