به گزارش گروه حقوقی و قضائی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، حسین راغب الحسین در این دیدار با یاد آوری جنایت تروریستهای حاضر در سوریه، از جمهوری اسلامی ایران به خاطر حمایت حقوق بشری و انسانی آن تقدیر و تشکر کرد.
وی در دیدار با کاظم غریب آبادی، معاون دبیر ستاد حقوق بشر، گفت: کشور ما طی هفت سال گذشته، مورد هجوم حملات وحشیانه گروههای تروریستی بوده است.
وی با اشاره به وضعیت شهرهای فوعه و کفریا گفت که 40 هزار نفر در این شهر سکونت دارند. اینها افرادی هستند که طی سالیان دراز در این خاک و بوم زندگی کرده اند. در این سالها صدهها کودک از محل زندگی خود دور، کشته و یا مفقود شده اند.
این مقام سوری ضمن یادآوری حادثه تروریسی راشدین و تبادل اسرا میان ساکنان فوعه و کفریا با تاکید بر اینکه در این حمله تروریستی 140 کودک قربانی شده اند، گفت: اگر کودکان تروریستها کشته میشدند، همه دنیا به سمت ما حمله میکرد، اما وقتی کودکان سوری در این حادثه کشته شدند هیچ سازمان حقوق بشری تروریستها را محکوم و مجازات نکرد. به این خاطر، ما از تمامی سازمانها و کمیتههای حقوق بشری خصوصا اروپا قطع امید کرده ایم و از شما میخواهیم که صدای ما در سوریه باشید.
در همین حال، غریب آبادی، معاون امور بین الملل دبیر ستاد حقوق بشر نیز تاکید کرد که روابط ایران و سوریه یک روابط راهبردی بر مبنای اصول دینی و اسلامی است.
وی در ادامه افزود: ایران و سوریه در خط مقدم مبارزه با تروریسم هستند و این براساس یک اراده واقعی است، نه صوری. زمانی که این حرکات تکفیری شکل گرفت، ایران حتی به اروپاییها هم هشدار داد که فعالیتهای این گروهها دامن خود آنها را نیز خواهد گرفت. ما شاهد بودیم که بیش از سه هزار نفر از خود اروپا در جمع نیروهای تکفیری حضور یافتند و متعاقبا در کشورهای اروپایی نیز دست به اقدامات تروریستی زدند.
معاون دبیر ستاد حقوق بشر افزود: متاسفانه حقوق بشر به عنوان ابزار سیاسی برای برخی کشورها تبدیل شده و تا جایی برای آنها اهمیت دارد که کشورهایی که همگام با آنها نیستند را نیز تحت فشار قرار دهند.
وی در این راستا با اشاره به گزارش سال گذشته دبیر کل وقت سازمان ملل که در خصوص وضعیت کودکان در کشورهای تحت مخاصمه، از خروج نام عربستان سعودی و معامله جان انسانها با پول ابراز تاسف کرد و گفت: این همان عدالت و حقوق بشری است که آنها به دنبال آن هستند. طبیعتا این قبیل اقدامات سیاسی مانع اهداف ما نمیشود. آنها شاید بتوانند سازمانهای بین المللی را به سوی خود جذب کنند، اما نمیتوانند افکار عومی جهانی را با خود همراه کنند، کما اینکه میتوان در خصوص سوریه روی افکار عمومی جهان کار کرد و اطلاع رسانی صحیحی را انجام داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، حسین راغب الحسین، نائب رئیس گروه دوستی پارلمان سوریه که به دعوت مقامات مجلس شورای اسلامی به ایران سفر کرده است در پایان این دیدار، این سفر را بسیار موفقیت آمیز و خوب توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که در آینده همکاریهای خوب سوریه و ایران در زمینه حقوق بشر به صورت فعال ادامه داشته باشد.