ماهان شبکه ایرانیان

از سیب‌زمینی سرخ‌ کرده و ناگت مرغ بترسید!

سیب‌زمینی سرخ‌کرده و ناگت ‌مرغ دو غذای فست ‌فودی مهم‌اند که دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب ترانس هستند و در کشورهای مختلف موجب بروز‌گرفتگی عروق می‌شوند

از سیب‌زمینی سرخ‌ کرده و ناگت مرغ بترسید!
سیب‌زمینی سرخ‌کرده و ناگت ‌مرغ دو غذای فست ‌فودی مهم‌اند که دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب ترانس هستند و در کشورهای مختلف موجب بروز‌گرفتگی عروق می‌شوند.
محققانی که فست ‌فودها را مورد بررسی قرار ‌داده‌اند، می‌گویند که مصرف روزانه 5‌گرم یا بیشتر اسیدهای چرب ترانس، ریسک بیماری‌های قلبی را تا 25‌درصد بالا می‌برد. به علاوه، احتمال بروز التهابات عروقی را بالا‌برده و موجب افزایش ضربان نامنظم قلب می‌شود. استدر استین از بیمارستان دانشگاهی ژنتافت در کوپنهاگن دانمارک می‌گوید: «به این دلیل است که به این چربی‌ها، چربی‌های کشنده می‌گویند. وقتی سیب زمینی سرخ کرده با مقادیر بالای این ناگت‌ها همراه شود، بیش از 5 گرم اسید چرب ترانس به بدن می‌رسد و اثرات و عوارض شدت پیدا می‌کند.» استدر می‌گوید از آنجا که مصرف منظم این دسته از غذاها اجتناب‌ناپذیر است و ریسک بیماری‌های قلبی با خوردن آنها افزایش پیدا می‌کند، تولیدکننده‌های این دسته از غذاها باید برای اصلاح روغن‌های مصرفی‌شان چاره‌ای بیندیشند. تنها نکته مثبت این اسید‌های چرب آن است که به راحتی می‌توان آنها را از روغن جدا کرد. شما وقتی وارد رستوران‌های بزرگی چون مک‌دونالد می‌شوید از غذاهایی عاری از این روغن‌ها استفاده خواهید کرد.

از سیب‌زمینی سرخ‌ کرده و ناگت مرغ بترسید!

مطالعات آماری نشان داده با حذف این دسته از چربی‌ها می‌توان در سال 228 هزار حمله قلبی را در ایالات متحده کاهش داد. اما جالب است بدانید که این چربی‌ها به دلیل ‌آنکه چند بار برای سرخ کردن استفاده می‌شوند و در دمای بالا این عمل به انجام می‌رسد، به طور شیمیایی دچار تخریب شده و اسیدهای چرب ترانس موجود از صفر درصد به 60 درصد می‌رسند. بنابراین با این روش سرخ کردن البته در مقایسه با تفت دادن مقدار این اسیدهای چرب به شدت افزایش پیدا نمی‌کند. کاترین آدامز معاون تغذیه، ایمنی غذا و سیستم‌های کیفیت سراسری مک‌دونالد می‌گوید: «این اسید‌های چرب یک مشکل جدی ما هستند. ما به طور دایم در حال کاهش میزان اسیدهای چرب محصولاتمان هستیم زیرا این موضوع را حق مشتریانمان می‌دانیم و به این دلیل هر روز تست‌هایی را در جهت تخمین این ترکیبات زیانبار در محصولاتمان انجام می‌دهیم.» استدر می‌افزاید: «این سخت‌گیری‌ها در کشورهای غربی اروپا از اول ژانویه 2004 آغاز شده و شاهد کاهش میزان اسید‌های چرب ترانس در مواد غذایی بودیم به طوری که این دسته از اسید‌های چرب فقط 2درصد کل چربی را تشکیل می‌دهند. این موضوع در کمتر از 3ماه به شکل قانونی در دانمارک اجرا شده و هر روز شاهد اثرات مثبت آن هستیم.»
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان