اینترنت پر است از توصیههای غیرحرفهای درباره روانشناسی. اما در این مقاله به سراغ نکاتی میرویم که میتوانند به کار شما بیایند.
1. در هنگام معرفی خود به دیگران، به رنگ چشم طرف مقابل دقت کنید.
قرار نیست رنگ چشم طرف را بعدا بازگو کنید، اما با این تکنیک حداکثر تماس چشمی را برقرار میکنید و این کار باعث میشود افراد شما را دوست خود حس کنند و احساس این را داشته باشند که اعتماد به نفس بالایی دارید.
2. افراد همیشه در حافظهشان به شکلی بسیار روشن اولین و آخرین
اتفاقی که روی داده را به خاطر میآورند و اتفاقاتی که در این میان برایشان افتاده برایشان تبدیل به خاطرهای محو میشود. اگر قرار است در یک مصاحبه کاری شرکت کنید، تلاش کنید اولین یا آخرین نفر مصاحبه باشید.
3. نحوه قرار گرفتن پاهای افراد معمولا نشان میدهد آنها چه فکری میکنند.
اگر برای مثال به دو نفر نزدیک شوید که دارند با هم حرف میزنند و آنها کمرشان را به سمت شما برگردانند و با شما حرف بزنند اما پاهایشان را تکان ندهند، این یعنی ترجیح میدهند که تنهایشان بگذارید. به همین ترتیب، اگر کسی با شما دارد حرف میزند اما جهت پاهایش به سمت شما نیست، یعنی میخواهد برود.
4. وقتی در یک گروه دوستان همه میخندند،
هر کدام به صورت غریزی به فردی نگاه میکند که بیشترین احساس صمیمیت را با او دارد. به این ترتیب میتوانید با دقت، دوستان صمیمی را تشخیص دهید.
5. مانند همه روانشناسان توانمند، شما هم تلاش کنید که از قدرت سکوت استفاده کنید.
اگر کسی پاسخ ناراضیکنندهای به پرسش شما داد، ساکت بمانید و تماس چشمی را حفظ کنید. در این حالت آنها ترغیب میشوند که به حرف زدن ادامه دهند و مطالب بیشتری را بگویند.
6. اگر میدانید که کسی قرار است در یک جلسه به شما حمله کند، دقیقا کنار او بنشینید.
این نزدیک بودن باعث میشود آنها کمتر حس پرخاشگری را پیدا کنند و شما آسانتر میتوانید مسائل را مدیریت کنید.
در قسمت دوم این مقاله، به 8 نکته باقیمانده خواهیم پرداخت.