سوزش ادرار کودکان

سوزش ادرار کودکان را جدی بگیرید   در پسربچه‌ها آنومالی‌های مادرزادی شیوع دارد. برای مثال، حالت‌های انسدادی در مسیر مجراها می‌تواند به بروز مشکل ادراری بینجامد

سوزش ادرار کودکان

سوزش ادرار کودکان را جدی بگیرید
 

در پسربچه‌ها آنومالی‌های مادرزادی شیوع دارد. برای مثال، حالت‌های انسدادی در مسیر مجراها می‌تواند به بروز مشکل ادراری بینجامد. برای همین هر مشکل ادراری در این بچه‌ها باید مورد توجه قرار بگیرد. بدون آنکه خودتان را نگران کنید هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید تا با انجام آزمایش ساده ادرار و در واقع کشت ادرار، اگر عفونتی به وجود آمده است، تشخیص بدهند و درمان شود. بسیاری از بیماران ما که امروزه با نارسایی کلیه مواجه هستند و مشکل آنها به علل ناشناخته رخ داده است، به دلیل سهل‌انگاری‌های بی‌مورد و تشخیص‌ندادن عفونت، گرفتار شده‌اند. گذشته از سوزش ادرار، مساله وجود خون در ادرار نیز باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد، چرا که این قضیه اشکالی پاتولوژیک است و حتما باید بررسی کامل انجام شود. برای اطلاع شما عرض می‌کنم که در بیشتر موارد پس از بررسی، به خوش‌خیم بودن آن پی می‌بریم اما این دلیل بر بی‌ارزش تلقی‌کردن چنین علامت مهمی نیست. بسیاری از خانواده‌ها حوصله به خرج نمی‌دهند و به هیچ‌وجه در نظر نمی‌گیرند که سلامت کلیه‌ها چه نعمت بزرگی است و باید برای حفظ آنها بکوشند. اگر حوصله کنید و آزمایش ادرار 24 ساعته، سونوگرافی و چکاپ شش ماهه در صورت مشکوک بودن اوضاع کلیه‌ها و تشخیص پزشک متخصص را پیگیری کنید به نفع خودتان است. شاید همین سهل‌انگاری موجب شود عارضه‌ای روی کلیه‌ها به وجود آید که جبران‌ناپذیر باشد.
در خصوص دختربچه‌ها نیز بعضی‌اوقات عفونت قارچی، قرمزی و سوزش آن ناحیه (تناسلی) را موجب می‌شود که در هنگام ادرارکردن، بچه سوزش دارد و البته این موضوع را نباید با عفونت ادراری اشتباه گرفت. به خصوص دختربچه‌های سه، چهار ساله گاهی به این مشکل دچار می‌شوند که البته ربطی به رعایت‌نکردن بهداشت ندارد. نکته مهم در کاهش عفونت‌های قارچی این است که حتما پس از دست‌شویی رفتن و شستن بدن، بچه را خوب خشک کنید. در انتخاب نوع استخری که برای آموزش شنا ثبت‌نام می‌کنید، دقت کنید تا از فاکتورهای سلامت برخوردار باشد. دیگر مشکلی که درباره دختربچه‌ها باید جدی بگیرید، ریفلاکس یا برگشت ادرار است که به دلایل خاصی ادرار به سوی کلیه‌ها در مسیر لوله ادراری برمی‌گردد و چون باید این مسیر از بالا به پایین و یک‌طرفه باشد، عوارض و نارسایی کلیه رخ خواهد داد. مبادا ریفلاکس را بدون درمان یا نیمه‌کاره رها کنید چون در دوران بارداری آینده او می‌تواند موجب بروز مشکلات برای خودش و عوارضی روی بچه‌اش بشود و باید حتما چکاپ دوره‌ای داشته باشید.
منبع: http://www.salamat.com
ae
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان