ماهان شبکه ایرانیان

ده نکته مهم در آشنا کردن کودکان با پول- بخش اول

با بزرگ شدن فرزندان، بالاخره زمان آن فرا می‌رسد که باید کودکان‌مان را با مفهوم و ارزش واقعی پول و نقش آن در پیش‌برد زندگی آشنا کنیم. در این گزارش دو قسمتی قصد داریم تا ۱۰ نکته کلیدی و مهم در این رابطه را به شما یادآوری نمائیم. این بخش اول گزارش ماست.

خرجی برای کودکان

با بزرگ شدن فرزندان، بالاخره زمان آن فرا می‌رسد که باید کودکان‌مان را با مفهوم و ارزش واقعی پول و نقش آن در پیش‌برد زندگی آشنا کنیم. در این گزارش دو قسمتی قصد داریم تا 10 نکته کلیدی و مهم در این رابطه را به شما یادآوری نمائیم. این بخش اول گزارش ماست.

1-وقتی پول خرج می‌کنید، فرزندان‌تان تماشا می‌کنند:

پس در هنگام انتخاب و خرید، با صدای بلند تصمیم گیری کنید و به فرزندان‌تان بیاموزید که چطور برای خریدها تصمیم می‌گیرید و چه چیزی ارزش پرداخت پول دارد و چه چیزی نه. خیلی واضح آنها را متوجه کنید که هر چیزی که شاید حتی دوستش هم داشته باشید، ارزش پول خرج کردن ندارد و به جای آن باید به دنبال چیزی باشید که خریدش از نظر مالی برای‌تان مقدور است.

پول تو جیبی

2-بودجه مشخصی برای پول توجیبی آن‌ها تعریف کنید:

به جای آن‌که هر چند وقت یک‌بار، به فرزندان‌تان پول بدهید، بودجه مشخصی برای پول تو جیبی آنها مشخص کنید. این به کودکان‌تان اجازه می‌دهد که بودجه بندی را بیاموزند. تدریجا می‌توانید به آن‌ها بیاموزید که فقط این پول نیست که ارزشمند است و برنامه ریزی، اولویت بندی و انتخاب چیزهایی که می‌خواهید هم اهمیت دارد.

3- محدود کردن پول توجیبی در شرایط خاص:

اگر آماده این هستید که کودکان‌تان برای کارهایی که طبق خواسته شما انجام بدهند، پول تو جیبی دریافت کنند، می‌توانید این کار را انجام دهید. آدریان فرنهام روانشناس مشهور به این نتیجه رسیده که والدینی که درآمد متوسط دارند،بیشتر از خانواده‌های فقیرتر، این کار را انجام می‌دهند و پول توجیبی دادن به کودکان را محدود به زمانی می‌کنند که آنها در کارهای خانه مشارکت می‌کنند. دقت کنید که کودکان‌تان باید این نکته را درک کنند که هر زمان که کار مناسبی انجام می‌دهند، می‌توانند پول تو جیبی بگیرند. تحقیقات حکایت از آن دارد که انجام دادن کارهای خوب و مثبت، حس شادی بیشتری در افراد ایجاد می‌کند.

پول تو جیبی

4- بپذیرید که ذخیره کردن پول برای کودکان سخت است:

فرزندان کمتر ایده آینده نگری را درک می‌کنند و بیشتر در زمان حال زندگی می‌کنند. شما می‌توانید کودکان را به پس انداز کردن پول‌های‌شان تشویق کنید ولی اگر این اتفاق نیفتاد، چندان تعجب نکنید.

5-کودکان‌تان را به حساب کتاب کردن تشویق کنید:

تحقیقات در آمریکا حکایت از آن دارد که کودکانی که در حساب و کتاب کردن خوب نیستند، بیشتر دلواپس پول می‌شوند. ولی کودکانی که در این زمینه خوب هستند، پول بیشتری پس انداز کرده و بیشتر به خیریه‌ها کمک می‌کنند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی