ماهان شبکه ایرانیان

۷ راه طبیعی برای جلوگیری از خروپف کردن هنگام خواب [قسمت دوم/پایانی]

در ادامه مقاله در خدمت شما هستیم، همانطور که به یاد دارید گفتیم که ما معمولاً یک مرد درشت هیکل با یک گردن کلفت را به عنوان یک خروپف کننده تصور می‌کنیم

در ادامه مقاله در خدمت شما هستیم، همانطور که به یاد دارید گفتیم که ما معمولاً یک مرد درشت هیکل با یک گردن کلفت را به عنوان یک خروپف کننده تصور می‌کنیم. هر چند، یک زن لاغر با یک گردن باریک می‌تواند به همان بلندی خروپف کند. به طور معمول، به مرور که افراد مسن‌تر می‌شوند و افزایش وزن پیدا می‌کنند، خروپف بدتر می‌شود. آیا شما هم جز آن دسته از کسانی هستید که هنگام خواب خروپف می‌کنید و خواب ناز را به دیگران حرام می‌کنید یا جز دسته دوم که از خواب ناز محروم هستید و مجبورید صدای خروپف دیگران را تحمل‌کنید؟ در ادامه با بنیتا همراه باشید تا راه‌های مقابله با این دشمن خواب ناز را برایتان معرفی کنیم.

 

 

4- چای برگ گزنه

چای گزنه برای خروپف

بعضی وقت‌ها آلرژی فقط حاصل از گردوغبار و چیزهای دیگر در رخت خواب نیست، ممکن است نوع فصلی آن باشد. البته برای این مشکل نیز یک راه حل وجود دارد و با خوردن چای برگ گزنه قبل از خواب می‌توانید از شر آلرژی فصلی راحت شوید. استفاده از این چایی برای خلاص شدن از دست حساسیت فصلی سابقه خیلی زیادی دارد. این چایی می‌تواند مانند انتی هیستامین یا راحت‌الحلقوم عمل کند و شما را از دست خروپف‌های زیاد نجات دهد. شاید عجیب به نظر برسد که  گزنه» گیاهی با خواص متعدد دارویی است که از سالیان دور در طب سنتی کاربرد داشته است.

یکی از خواص بی نظیر این گیاه، کاهش خروپف و حتی بهبودی کامل آن است. گزنه جز خانواده گزنه ایان است که امروزه در تمامی مناطق مرطوب دنیا وجود دارد. این گیاه دارویی ممکن است تا یک متر رشد کند. برگ‌های آن را می‌توان به شکل مرهم، ‌دم‌نوش و یا حتی به شکل خشک استفاده کرد. جالب است بدانید که‌برگ‌های گزنه پس از یک بار گرم شدن خاصیت سوزندگی خود را از دست می‌دهند. علاوه بر گزنه برخی دیگر از گیاهان نیز برای بهبود این مشکل مفید هستند که از جمله می‌توان به نعناع (به‌خصوص زمانی که خروپف به خاطر سرماخوردگی یا آنفولانزا باشد)، مریم‌گلی، آویشن، روغن اکالیپتوس، اسطوخودوس و زنجبیل اشاره کرد.

 

5- افزایش رطوبت اتاق

کاهش رطوبت برای خروپف

معمولاً در فصل زمستان هوا سرد و خشک می‌شود، مخصوصاً در اتاق‌های شما. اگر که در اتاق شما هوا خشک است و رطوبت کافی نیست باید بدانید که دیر یا زود غش بینی شما تحریک خواهد شد که باعث ازدحام جرم در بینی و درنهایت به خروپف کردن خواهد انجامید. با دهان نفس کشیدن هم باعث تحریک حلق شما شده و ایجاد یکم خروپف‌های گوش‌خراش تری به گوش هم‌بستران و گاها خود شما خواهد رسید. بهتر است با مرطوب‌کننده های قابل‌حمل، اتاق خود را مرطوب نگه‌دارید. سه قطعه قالب یخ کوچک را داخل یک لیوان قرار دهید و به آن آب اضافه کنید بعد از سه دقیقه اگر رطوبت روی سطح خارجی لیوان شکل نگرفت، یعنی هوای داخل خانه خیلی خشک است و باید مرطوب شود. برای رهایی از هوای خشک می‌توان از دستگاه‌های بخور استفاده کرد سایز دستگاه بخور باید متناسب با اندازه‌ی اتاقی باشد که شما قصد دارید آن را مرطوب سازید با رعایت این امر می‌توانید از مشکل دوباره پر کردن مخزن دستگاه خلاص شوید همچنین مطمئن شوید که دستگاه قابل تنظیم باشد دستگاه‌های بُخور یا رطوبت ساز یکی از این راه‌های افزایش رطوبت هوا هستند که به دو نوع بُخور گرم و سرد دسته‌بندی می‌شوند.

 

6- روغن آویشن

روغن آویشن در درمان خروپف

بعضی وقت‌ها خروپف کردن از خستگی بیش‌ازحد حاصل می‌شود. این روزها به دلیل کارهای زیاد روزمره اجتناب از ای خستگی‌ها خیلی سخت شده است، در ای موارد بهتر است از روغن آویشن استفاده کنید. آویشن ز دیرباز خاصیت شفابخشی داشته است و به‌عنوان یکی از داروهای گیاهی خوب شناخته‌شده است. قبل از خواب شما باید قطره‌های رقیق آویشن را به پاهای خود بمالید تا خستگی‌تان رفع شود، البته باید توجه داشته باشید که افرادی که فشارخون بالا دارند و یا زنان باردار و بچه‌های کوچک کمی در مصرف این روغن بیشتر احتیاط کند چو ن ممکن است برای آن‌ها مفید نباشد. بهتر است بدانید که مصرف روغن آویشن به‌صورت خوراکی بسیار خطرناک است، ولی برای استعمال روی بدن مخصوصاً تسکین دردهای شکمی مانند اسهال، معده درد، آرتریت، قولنج، و.بسیار سریع عمل می‌کند. نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد، روغن آویشن در تسکین درد قاعدگی از ایبوپروفن مؤثرتر است.

به نقل از سایت «MSN»، در تحقیق محققان ایرانی دانشگاه علوم پزشکی بابل مشخص شد عصاره این گیاه نسبت به ایبوپروفن سریع‌تر درد قاعدگی را تسکین می‌دهد. این عصاره باید به‌طور موضعی روی شکم مالیده شود و استفاده خوراکی ندارد. این گیاه علاوه بر تأثیرگذاری سریع، عوارض قرص شیمیایی ایبوپروفن مانند خونریزی معده و روده، یبوست، اسهال، گازمعده، سوزش سر دل و استفراغ را ایجاد نمی‌کند. روغن آویشن از گل و برگ‌های این گیاه به دست می‌آید و حاوی ماده‌ای به نام «تیمول» است. مصرف موضعی این روغن برای درمان اسهال، معده درد، آرتریت، قولنج، گلودرد، سرفه، برونشیت و نفخ نیز مفید است.

 

7- طب سوزنی

طب سوزنی در درمان خروپف

طب سوزنی، واردکردن سوزن‌هایی بسیار نازک در نقاط خاصی از بدن است. منشأ آن منسوب به کشور چین است و قدمتش به هزاران سال می‌رسد؛ اما این طب در دهه‌های اخیر، محبوبیت قابل‌توجهی در ایالات‌متحده و اروپا پیداکرده است. وقتی‌که سینوس‌ها ملتهب می‌شود و راه‌های تنفسی همچنان ادامه دارد حالتی پیش می‌آید که به آن ادم (Edema) می‌گویند. ادم، تورم ناشی از اقتباس مایعات اضافی در بافت‌های بدن است. اگرچه ادم می‌تواند هر قسمتی از بدن را تحت تأثیر قرار دهد اما معمولاً بیشتر در دست، بازو، پا، مچ، ساق پا و ران دیده می‌شود. ادم ممکن است نتیجه دارودرمانی، بارداری و یا یک بیماری نهفته -اغلب نارسایی قلبی، بیماری کلیوی یا سیروز کبدی باشد.

ادم خفیف معمولاً به خودی خود برطرف می‌شود، به‌خصوص اگر عضوهای انتهایی درگیر را بالاتر از سطح قلب قرار دهید. ادم شدیدتر ممکن است با داروهایی درمان شود که کمک می‌کنند مایعات اضافی در قالب ادرار از بدن دفع شود. یکی از رایج‌ترین داروهای مدر فروزماید (لازیکس) است. درمان طولانی‌مدت اساساً روی درمان علت زمینه‌ساز تورم تمرکز می‌کند. ادم با ملتهب کردن سینوس‌ها باعث ایجاد خروپف می‌شود. در این مورد طب سوزنی بسیار کارا است چون مایع اضافی را بیرون می‌آورد.

 

8- محصولات ضد خروپف

محصولات ضد خروپف

در بازار محصولت زیادی برای جلوگیری از خروپف وجود دارند که بعضی از آن‌ها کارایی لازم را دارند و شما بهتر است که از پزشک معالج خود قبل از خرید مشورت بگیرید.

 

 

 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی