ماهان شبکه ایرانیان

۱۰ اقتصاد فقیر دنیا در سال ۲۰۱۵

در این مطلب قصد داریم تا در مورد ۱۰ اقتصاد فقیر دنیا در سال ۲۰۱۵ با شما صحبت کنم. عواملی زیادی هستند که باعث می‌شوند اقتصاد یک کشور بزرگ یا کوچک شوند. عواملی مثل: سرانه تولید ناخالص ملی، تعداد افرادی که زیر خط فقر زندگی می‌کنند و پیشرفت‌های فناوری.

در این مطلب قصد داریم تا در مورد 10 اقتصاد فقیر دنیا در سال 2015 با شما صحبت کنم. عواملی زیادی هستند که باعث می‌شوند اقتصاد یک کشور بزرگ یا کوچک شوند. عواملی مثل: سرانه تولید ناخالص ملی، تعداد افرادی که زیر خط فقر زندگی می‌کنند و پیشرفت‌های فناوری. 

این موضوع مایه تاسف است که هنوز چنین کشورهایی وجود دارند و حتی در سال 2015 شرایط آنها بدتر شده است. دولت‌ها تغییر می‌کنند، مردم می‌میرند، کودکان تازه به دنیا می‌آیند اما این کشورها همچنان در فقر دست و پا می‌زنند. این مطلب براساس گزارش بانک جهانی است که سرانه تولید ناخالص ملی را به دلار بیان می‌کند. این معضل شاید به علت وجود فساد در این کشورها باشد.

فقر

10- گینه

گینه در طی 2 دهه گذشته بهتر عمل کرده است اما سرانه تولید ناخالص ملی همچنان پایین است. نرخ سرانه تولید ناخالص ملی در گینه به ازای هر نفر 523.1 دلار است که خیلی پایین است. استانداردهای زندگی بسیار پایین است. مردم از سواد کافی برخوردار نیستند و دولت هم هیچ اقدامی مهمی در راستای بهبود وضع اقتصادی انجام نمی‌دهد.

9- اتیوپی

اتیوپی یکی دیگر از کشورهای فقیر دنیاست. حتی در سال 2015 سرانه تولید ناخالص ملی در این کشور 505 دلار است. مردم نمی‌توانند زندگی روزانه خود را سر و سامان بدهند و مجبور به زندگی در فقر هستند. به خاطر درآمد کم این مردم هرگز انگیزه این را نداشته‌اند تا کار خارق‌العاده‌ای را برای خود انجام بدهند. اگر شرایط همچنان ادامه یابد اتیوپی در چند سال آینده دچار بحران‌های اقتصادی جدی خواهد شد.

8- گامبیا

48٪ جمعیت گامیبا زیر خط فقر زندگی می‌کنند. به خاطر نظام بهداشتی ضعیف امید به زندگی در این کشور 59 سال است. این کشور با سرانه تولید ناخالص ملی 488.6 دلار در رده هشتم قرار دارد. سرانه تولید ناخالص ملی از سال 1995 روند کاهشی داشته و زمانی زیادی طول نخواهد کشید که کشور وارد ورشکستگی شود. این یکی از بدترین اقتصادهای دنیاست.

7- جمهوری دموکراتیک کنگو

سرانه تولید ناخالص ملی کنگو 484.2 است. اما موضوع نگران‌کننده این است که کنگو از لحاظ منابع طبیعی طلا و نقره بسیار غنی است اما هنوز بیش از 70٪ مردم این کشور بیکار هستند. هیچ نوع سیستم مدیریت مناسبی وجود ندارد و دولت هیچ قدمی برای تثبیت اقتصاد این کشور برنمی‌دارد.

6- ماداگاسکار

برای بعضی از مردم قرار گرفتن ماداگاسکار در این فهرست بسیار عجیب است. درصد فقر در این کشور بالای 75٪ است. هیچ سیستم آموزشی وجود ندارد، مردم بیکارند و جنایت نیز عامل مهم دیگری است که به اقتصاد کشور ضربه می‌زند. سرانه تولید ناخالص ملی 463 دلار است که در یک دهه گذشته رشد داشته است. اگر همه چیز برای ماداگاسکار خوب پیش برود این کشور می‌تواند خود را از این فهرست بیرون بکشد.

5- لیبریا

با جمعیت 4 میلیون نفری لیبریا در میانه فقیرترین کشورهای دنیا قرار دارد. دلیل اصلی بحران اقتصادی در این کشور به خاطر رنج بردن این کشور از مسائل سلامتی گوناگونی مثل ویروس ابولا است. نرخ فقر حدود 80٪ است که خیلی بالاست. نرخ متوسط سرانه تولید ناخالص ملی 454.3 دلار است که بالاترین سرانه تولید ناخالص ملی در طی دو دهه گذشته است.

4- نیجر

نیجر چهارمین اقتصاد فقیر دنیا در سال 2015 است. نرخ سرانه تولید ناخالص ملی 415.4 دلار است. مردم حتی از امکانات اساسی زندگی مثل آب سالم، آموزش و غذا محروم هستند. بیش از 48٪ جمعیت زیر خط فقر هستند. اوضاع برای نیجر خیلی بد است چرا که هیچ‌کس برای این ملت نمی‌ایستد و آنها را از رنج نجات نمی دهد. نیجر در حال حاضر یکی از فقیرترین کشورهای دنیاست. 

3- جمهوری آفریقای مرکزی

با نرخ سرانه تولید ناخالص ملی 333.2 دلار جمهوری آفریقای مرکزی سومین اقتصاد فقیر دنیا در سال 2015 است. دیکتاتوری نظامی، دولت ناپایدار، فساد در هر مرحله‌ای و نبود هیچ زیرساختی تنها تعداد کمی از مشکلات موجود در این کشور است. با اینکه کشور در مواد معدنی مثل: طلا و پلاتین غنی است اما این کشور یکی از فقیرترین کشورهاست.

2- بروندی

بروندی بدترین مشکل سلامتی آب در دنیا را دارد. این کشور همچنین از مشکلات سلامتی اساسی مثل: اچ‌آی‌وی و ایدز رنج می‌برد. نرخ سرانه تولید ناخالص ملی 267.1 دلار است که مردم نمی‌توانند نیازهای اساسی زندگی را تامین کنند. هیچ‌گونه سیستم مناسب سلامتی و دولتی در کشور وجود ندارد و شرایط اقتصادی کشور رفته‌رفته بدتر می‌شود.

1- مالاوی

مالاوی در صدر این فهرست قرار دارد. این کشور فقیرترین اقتصاد دنیا را دارد و نرخ سرانه تولید ناخالص ملی در این کشور 226.5 دلار است. هرچند در طول انتخابات اخیر دولت جدید شکل گرفته و اقدامات مهمی را برای بهبود شرایط اقتصادی برداشته است. هنوز فساد، عدم وجود کمک مالی و عدم وجود سیستم بهداشتی بعضی از مشکلات بزرگ این کشور است. همه این عوامل باعث شده‌اند تا مالاوی در صدر این فهرست قرار بگیرد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان