ماهان شبکه ایرانیان

چگونه بیماری خود را تشخیص دهید

هنگامی که خودتان اقدام به تشخیص بیماریتان می‌کنید، سلامتی خود را در معرض خطر بزرگی قرار می‌دهید، به این دلیل که هرگز نمی‌توانید آنقدر مطمئن باشید که دقیقاً چه چیزی شما را تحت تأثیر قرار داده است

چگونه بیماری خود را تشخیص دهید

هنگامی که خودتان اقدام به تشخیص بیماریتان می‌کنید، سلامتی خود را در معرض خطر بزرگی قرار می‌دهید، به این دلیل که هرگز نمی‌توانید آنقدر مطمئن باشید که دقیقاً چه چیزی شما را تحت تأثیر قرار داده است. چندین راه وجود دارد که به وسیله‌ی آنها می‌توانید این کار را انجام دهید، اما خطرهای متعددی نیز در رابطه با آن وجود دارد.
دلایل مختلفی وجود دارد که علت تمایل شما به تشخیص و درمان بیماریتان را توضیح می‌دهد. گاهی اوقات ممکن است یک مشکل بهداشتی خجالت‌آور باشد که در برخورد با آن راحت نیستید، و یا شاید نیاز مالی مانع رفتن به پیش یک متخصص جهت یافتن علت ریشه‌ای مشکل باشد. یکی دیگر از دلایل اینکه چرا خودتان تمایل دارید بیماریتان را تشخیص دهید، ممکن است ترس از دکتر، و یا ترس از پیدا شدن چیزی جدی‌تر از آنچه تصور می‌کردید، باشد. دلیل آن هر چه باشد، بایستی بدانید که این گونه تشخیص بیماری، ضررش بیشتر از نفعش است. در برخی از موارد، شما ممکن است درست تشخیص دهید، اما در برخی دیگر، آنچه که به تصورتان ممکن است علت مشکل پیش آمده باشد، در واقع امکان دارد که چیز دیگری باشد. این امر به ویژه در مورد کسانی که برای تمام اطلاعات مربوط به سلامتیشان به اینترنت متوسل می‌شوند، صدق می‌کند، به این دلیل که اطلاعات متناقض بسیاری به صورت آنلاین وجود دارد. در هر صورت، اگر به دنبال اطلاعاتی هستید که چگونه بیماری خود را تشخیص دهید، در اینجا برای تشخیص بیماریهایی جزئی، روشی بسیار ابتدایی آورده شده است.

مراحل مورد بحث

قبل از اینکه، این روش تشخیص بیماری خود را بخوانید، باید درک کنید که این روش، روشی دقیق و مطمئن که بتوان به وسیله‌ی آن مشکل را پیدا کرد و انگشت روی مشکل بگذارد، نیست. ثانیاً، این روش ممکن است برای بیماریهایی جزئی همانند ایجاد حساسیت بکار آید. این روش نمی‌تواند برای تشخیص عوارض جدی بهداشت و سلامت مورد استفاده قرار گیرد.
• درک علائم: پیش از آنکه اقدام به تشخیص بیماری خود با علائمی از مشکل که فکر می‌کنید ممکن است از آن رنج می‌برید، بکنید، نشانه‌های طبیعی حیاتی خود را چک نمایید. این کار می‌تواند زمان‌بر باشد. به عنوان مثال، اگر به طور ناگهانی دچار حساسیت شدید، به زمان نیاز دارید تا به علتهای این علائم پی ببرید. چه چیزی موجب به وجود آمدن آلرژی می‌شود؟ آیا مواد غذایی است، و یا چیزی است که در معرض آن قرار گرفته‌اید؟ برای درک و پی بردن به آن چند روزی زمان نیاز است. احتمالاً این روش در یافتن جواب مشکلتان کمک می‌کند.
• درک تاریخچه خانوادگی: در برخی موارد، ممکن است علت مواجهه‌ی شما با مشکلی خاص، وجود ژنی باشد که به طور موروثی در خانواده وجود دارد. به عنوان مثال، عارضه‌ای همچون کمر درد، مشکلی است که ممکن است از طرف مادر یا پدر، مستعد ابتلا به آن باشید. هرچند، این بدان معنا نیست که این عارضه نمی‌تواند تحت کنترل در آید. اگر چه ممکن است مستعد ابتلا به آن باشید، قطعاً می‌توانید شدتی که از طریق آن شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد را کاهش دهید.
تشخیص بیماریتان، به زمان نیاز دارد. بایستی با پشتکار به صورت روزانه از تغییراتی که به هنگام تلاش خود در درمان آن رخ می‌دهد، یادداشت برداری کنید. این کار کمک خواهد کرد که به حقیقت مشکل دست یابید.

خطرات اقدام به تشخیص بیماری خود

در بسیاری از موارد، آنچه که به نظرتان مشکل کوچکی است، ممکن است نشانه‌ی یک مشکل بزرگتر باشد. به عنوان مثال، سردرد می‌تواند نشانه‌ای از یک بیماری مغزی، درد خفیف در بازوی چپ ممکن است نشانه‌ای از یک عارضه یا بیماری قلبی، و یک جوش یا دانه بر روی پوست نیز می‌تواند علامتی از گسترش سرطان پوست باشد. قصد ترساندن شما را نداریم، اما می‌خواهیم که خطرات پنهانی اقدام به تشخیص بیماری توسط خودتان را متوجه شوید، به این علت که ممکن است از اهمیت و شدت این عارضه چشم پوشی کنید.
هنگامی که علائم خاصی را نادیده گرفته، و یا دارویی را برای از بین بردن آنها مصرف نمایید، با این کار علت ریشه‌ای مشکل را درمان نمی‌کنید؛ بلکه فقط مشکل را به طور موقت برطرف می‌نمایید. این مشکل می‌تواند بیشتر از آن پیش رفته و وخیم شود، و اگر از آن جلوگیری نکنید، درمان آن ممکن است با مشکل مواجه شود. به عنوان مثال، یکی از علائم رایج بیماری دیابت خستگی و بی‌توانی است. هنگامی که خودتان اقدام به تشخیص بیماری می‌کنید، ممکن است فرض را بر این بگذارید که این خستگی زیاد به علت کم خوابی، درست غذا نخوردن، استرس و از این دست است. ممکن است سعی در درست کردن تمام این فرضیات کنید، اما از این حقیقت اطلاعی ندارید که «امکان دارد» مبتلا به دیابت باشید. با این کار باعث می‌شوید، وضعیت بدتر شود، و دیابت این توانایی را دارد که به آرامی بر تمام اندامهای دیگر بدن مانند چشم‌ها، کلیه‌ها، مغز، و چندین بخش دیگر بدن اثر بگذارد. اگر چه بسیاری از وب سایت‌ها این امکان را به شما می‌دهند که به صورت آنلاین بتوانید بیماری خود را تشخیص دهید، اما به دلیلی که در ایجا ذکر کردم، بایستی از انجام آن خودداری کنید. در واقع، تشخیص آنلاین گاهی اوقات می‌تواند گمراه کننده باشد، به گونه‌ای که ممکن است یک بیماری بزرگتر را نادیده بگیرد، و یا ممکن است به طور مستقیم به عارضه‌ای حادتر اشاره کند در حالی که مشکل ممکن است جزئی باشد.
به طور خلاصه، خطرات تشخیص بیماری توسط خودتان بیشتر از مزایای آن است. معمولاً نشانه‌های کوچکتر نادیده گرفته می‌شوند و فرض بر این گذاشته می‌شود که می‌توانند با مصرف داروی بدون نسخه برطرف شوند. با این حال، بهتر است، از مشاوره‌های حرفه‌ای استفاده کنید و اطمینان حاصل کنید که درمان صحیح برای بیماری مورد بحث، بر روی شما انجام می‌شود، صرف نظر از اینکه این بیماری جزئی یا حاد و جدی باشد.
سلب مسئولیت: این مقاله صرفاً جنبه‌ی اطلاع رسانی داشته و به هیچ وجه، قصد جایگزینی نظر یک متخصص امر پزشکی را ندارد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی