به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، عبدالله عبدالله در مراسم روز جهانی کاهش خطرات حوادث طبیعی گفت: ناامنیها و حوادث طبیعی مثل خشکسالی، سیلاب که سبب آوارگی مردم میشود، شرایط خاص را در افغانستان پیش آورده است و ما نیازمند کار جدیتر و سازمانیافته هستیم.
وی تصریح کرد: در هنگام وقوع حوادث دسترسی شهروندان به غذا، خدمات درمانی و آموزش دشوار میگردد؛ این درحالی است که مردم با فقر، بیکاری، عدم مصونیت عذایی و سوء تغذیه دستوپنجه نرم میکنند و رسیدگی به آنها ایجاب برنامههای پیشگیرانه را میکند.
رییس اجراییه دولت وحدت ملی افغانستان تاکید کرد: حوادث طبیعی بر روند توسعه و پیشرفت کشور تاثیرات مخرب به جا میگذارد. در این زمینه دولت برنامههایش را با درنظرداشت چارچوب جهانی سندای برای کاهش و جلوگیری از حوادث احتمالی تنظیم میکند.
عبدالله گفت: مدیرت دولت افغانستان به حسابدهی شفاف در ارتباط به کمکهای بشردوستانه متعهد بوده و انتظار دارد تا اداره ملی مبارزه با حوادث در میان سایر ادارات دولتی از این منظر نمونه باشد.
وی افزود: مدیریت دولت تلاش کرد که فعالیتهای سازمانهای بینالمللی و کشورهای همکار را در راستای مبارزه با حوادث و امور بشری هماهنگ سازد تا از منابع و فرصتها برای کاهش خطرات استفاده بهتر صورت گیرد.
به گفته وی؛ در مورد آگاهی عمومی از حوادث طبیعی کارها اندکی صورت گرفته است و باید روی این موضوع در سطح ملی تمرکز شود و اطمینان داد که بحث آگاهی عمومی را شامل برنامه میثاق شهروندی کند.
/