ماهان شبکه ایرانیان

وزرای دفاع آمریکا و ژاپن درباره آزمایش موشکی کره شمالی به گفتگوی تلفنی پرداختند

دانا وایت گفت: وزیران دفاع آمریکا و ژاپن با حساسیت زیاد بر مسایل امنیتی به صورت متفق القول رفتارهای مخاطره آمیز کره شمالی را خودخواهانه و ضد قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد دانستند.

وزرای دفاع آمریکا و ژاپن درباره آزمایش موشکی کره شمالی به گفتگوی تلفنی پرداختندبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، سخنگوی پنتاگون از گفت و گوی نیم ساعته تلفنی وزیران دفاع آمریکا و ژاپن درباره آزمایش موشکی اخیر کره شمالی خبر داد.

دانا وایت افزود: جیمز متیس و اینونوری اونودرا در این گفت و گو تلفنی بر حفظ امنیت مردم خود و همچنین صلح و ثبات منطقه هند-آسیا پاسفیک تاکید و شلیک موشک قاره پیمای 28 نوامبر کره شمالی را قویا محکوم کردند.


وی ادامه داد: وزیران دفاع آمریکا و ژاپن با حساسیت زیاد بر مسایل امنیتی به صورت متفق القول رفتارهای مخاطره آمیز کره شمالی را خودخواهانه و ضد قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد دانستند.


سخنگوی پنتاگون ادامه داد: متیس بار دیگر تعهدات آمریکا در پیمان امنیتی آمریکا-ژاپن را مورد تاکید قرار داد و گفت ایالات متحده با توجه خاص، به فراهم کردن طیف وسیعی از توانایی های بازدارنده برای ژاپن پایبند است.


وایت افزود: متیس و اونودرا گفت وگوی خود را با توافق در مورد نیاز به همکاری امنیتی چند جانبه برای حل این تهدید رو به رشد و تهاجمی کره شمالی و حفظ ثبات در منطقه آسیا و اقیانوس آرام به پایان رساندند.


کره شمالی در 28 نوامبر(7 آذر) موشکی را آزمایش کرد که به گفته مقام های پنتاگون بالاترین برد نسبت به همه موشک های آزمایش شده این کشور بوده است.


به دنبال این اقدام، شورای امنیت سازمان ملل متحد به پیشنهاد آمریکا، ژاپن و کره جنوبی تشکیل جلسه داد اما به نتیجه روشنی دست نیافت. روسیه معتقد است که آمریکا هم باید رزمایش های خود را در شبه جزیره کره متوقف کند.


تیلرسون وزیر خارجه آمریکا هم در این باره تاکید کرد که راه حل دیپلماتیک و افزایش فشارهای اقتصادی و سیاسی می تواند کره شمالی را به میز مذاکره بازگرداند. او همچنین از چین خواست تا محدودیت های نفتی بیشتری را علیه کره شمالی به کار گیرد.


از طرف دیگر، نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل اگرچه بر رویکرد دیپلماتیک تاکید کرد اما در عین حال تهدید کرد که در صورت وقوع جنگ، کره شمالی نابود خواهد شد.


این اظهارات در شورای امنیت سازمان ملل متحد که باید جهان را به سوی صلح و آرامش هدایت کند، مورد انتقاد مقامات کشورهای زیادی قرار گرفت.


ژاپن که ریاست دوره ای شورای امنیت در ماه دسامبر را به عهده گرفته هم معتقد است بحران کره شمالی راه حل نظامی ندارد و باید تلاش های دیپلماتیک همراه با تحریم های بیشتر ادامه یابد.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی