ماهان شبکه ایرانیان

ایروانی در گفتگو با مهر:

اراده دولت برای مقابله بافساد تقویت شود/اقتصاد مقاومتی زینتی نیست

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تاکید بر لزوم تقویت اراده دولت برای مقابله با فساد اقتصادی گفت: همه باید هوشیار باشیم و بدانیم که اقتصاد مقاومتی، زینتی نیست بلکه برای عمل کردن است.

اراده دولت برای مقابله بافساد تقویت شود/اقتصاد مقاومتی زینتی نیست

محمدجواد ایروانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن امسال و جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: این حضور بسیار معنادار بود، به خصوص اینکه شاهد شبهه انگیزی های بسیاری از سوی یک تعداد معدود علیه انقلاب اسلامی بوده ایم، لذا این حضور عاملی برای نشان دادن حمایت مردم از اصل انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی شد.

وی با اشاره به مطالبات مردم از مسئولان به ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت عنوان کرد: در این زمینه همه باید دست به دست هم بدهند و دستور کار این حرکت نیز کاملا مشخص است که باید اقتصاد مقاومتی باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که به طور ویژه به تولید ملی می پردازد و مولفه اصلی خود را در استعدادهای عظیم نیروی انسانی و منابع طبیعی داخل کشور می داند.

ایروانی ادامه داد: ما جزو کشورهایی هستیم که در مسیر شکوفایی اقتصادی در فاصله 2015 تا 20205 خواهند بود؛ این مساله نیز از سوی موسسات مطالعاتی بزرگ جهان که سرمایه گذاران به نوعی به آن موسسات نگاه می کنند از قبیل «مکنزی» اعلام شده است. بنابراین به فعلیت درآوردن این سرمایه بالقوه و این ثروت عظیم هنر دولت و همکاری مردم و همه نهادهای عمومی را می طلبد.

وی خاطرنشان کرد: ما یک نقطه ضعف مهم داریم و آن هم این است که معمولا ارکان مختلف کشور در مقابل هم قرار می گیرند؛ به عنوان مثال دولت را در برابر بخش خصوصی قرار می دهند یا سایر نهادها و در بخش های اقتصادی به نوعی در مقابل هم قرار می گیرند، در حالی که اگر همه در این مسیر کمک کنند با توجه به استعدادهای موجود در کشور رخ دادن یک اعجاز اقتصادی کاملا طبیعی خواهد بود.

برخی احکام قوه قضائیه خلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات اخیر رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان برای برخورد جدی و قاطع با کارگزاران حکومتی فاسد، در پاسخ به این سوال که آیا اراده برخورد را در بین مسئولان مشاهده می کنید، یا خیر تصریح کرد: این مساله بسیار مهم است و این اراده در حال حاضر وجود دارد، اما کافی نیست و باید تقویت شود؛ رمز موفقیت و شکوفایی اقتصادی نیز سرکوب فساد است.

ایروانی ادامه داد: با سرکوب فساد، فضای کسب و کار نیز مساعد و هموار می شود و البته یک بعد دیگر فساد نیز مقوله بهداشت و پیشگیری از فساد اقتصادی است؛ یعنی سیستم اقتصادی ما نباید به گونه ای باشد که رانت های بزرگ در اختیار افراد معدود قرار بگیرد چرا که باعث ناامیدی سایرین می شود.

وی عنوان کرد: از گوشه و کنار و از زبان مسئولان دولتی می شنویم که می گویند باندهای فساد و رانت خیلی قوی هستند؛ پاسخ ما این است که مسئولان دولتی بر سر کار آمده اند تا اتفاقا با همین رانت خواران قوی مقابله کنند و فلسفه وجودی دولت اساسا همین است که اولا سیاست گذاری های آن به گونه ای نباشد که انبوه واردات را شاهد باشیم و ثانیا با مفاسد این حوزه به طور قاطع مقابله کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: قوه قضاییه در مرحله بعدی مقابله با فساد قرار دارد؛ من این را صحیح نمی دانم که مثلا قوه قضاییه حکم موقت بدهد و این مساله را که چرا سود بازرگانی خودروهای سوپرلوکس بالا رفته، تعلیق کند! مفهوم چنین حکمی این است که اجازه دهیم خودروهای سوپرلوکس که با سود بازرگانی نازل و با ارز این مملکت وارد می شود، همچنان وارد شود؛ چنین احکامی خلاف سیاست های اقتصاد مقاومتی است. همه باید هوشیار باشیم و بدانیم که اقتصاد مقاومتی، زینتی نیست بلکه برای عمل کردن است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان