به گزارش ایسنا، مجمد حسین مقیمی عصر امروز با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسهاش با اعضای شورای اسلامی استان تهران، گفت: شورای استان تهران از نمایندگان شهرستانهای استان تهران تشکیل شده است که ریاست آن بر عهده خانم فخاری است و امروز نمایندگان استان مسائل و مشکلات شهرستان خود را در حوزههای مختلف اعم از راه، ترافیک، آب، پسماند و ... مطرح کردند.
وی با بیان اینکه من نیز پنج موضوع مطرح کرده و از اعضای شورای استان درخواست کردهام که روی این موضوعات بیشتر کار کنند، گفت: یکی از موضوعات مطرح شده بحث اشتغال بود که میبایست ایجاد اشتغال را تکلیف خود بدانیم. چرا که معتقدیم با کمک شوراها میتوان به بحث اشتغال توجه ویژهای کرد. شوراها میتوانند کمک و پشتیبانی خوبی برای ایجاد اشتغال و هر فعالیتی که موجب اشتغال شود، داشته باشند.
استاندار تهران به مسئله حمل و نقل و جایگزینی خودروهای فرسوده نیز تاکید کرد و افزود: رئیس جمهور تاکید داشتند که از محل صرفه جویی سوخت و تسهیلات بانکی و ... خودروهای فرسوده از رده خارج و به جای آن خودروهای جدید وارد شوند که این مسئله علاوه بر اینکه سبب رونق صنعت و ایجاد اشتغال میشود در کاهش آلودگی هوا نیز موثر است. چرا که 70 درصد آلودگی هوا مربوط به خودروها است.
وی با بیان اینکه شوراهای شهر در موضوع بافت فرسوده و حاشیه نشینی نیز میتوانند کمک کننده باشند، گفت: چندی پیش با دستور رئیس جمهور طرح بازآفرینی شهری طی دو مرحله در شهرها و ... آغاز شد که در کل کشور 2600 نقطه بازآفرینی میشود که 30 درصد آن در تهران است.
مقیمی با بیان اینکه شوراها میتوانند در کاهش آسیبهای اجتماعی موثر باشند، تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که از شوراها درخواست کردم که کمک کنند بحث استفاده بهینه از آب بود. چرا که ما با کمبود آب مواجه هستیم و با مصرف بهینه آب و استفاده از روشهای نوین و نظر کارشناسان و متخصصان میتوان در مصرف بهینه آب کمک کرد.
استاندار تهران درباره سرانجام متروی حومه نیز با بیان اینکه متروی حومه تهران باید در اولویت باشد و اعتبارات لازم نیز پیش بینی شده است، گفت: باید شهرکهای حاشیهای را از طریق ریل به تهران وصل کرد که در این راستا با شهرداری، راه آهن، مترو و ... جلسات مکرری داشتیم تا این مسئله حل و فصل شود.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی تکلیف متروی حومه مشخص میشود، گفت: برای اتصال متروی تهران به حومه علاوه بر اعتبارات به زمان هم احتیاج داریم. چرا که یک پروسه زمانبر است اما طبق برنامه پیش میرویم؛ البته مطالعات برخی از آنها هنوز انجام نشده ولی به طور کلی پیگیر اتصال مترو هستیم.
وی در پاسخ به سوال ایسنا در مورد تابآوری شهر تهران در زمان زلزله و سخنان مسئولان هلال احمر در مورد خالی بودن انبارها نیز گفت: در ستاد مدیریت بحران کشور این مسائل مطرح شد و نظر وزیر کشور نیز این است که دهیاریها و شهرداریها امکاناتی را برای مقابله با زلزله فراهم کنند که میبایست تا 10 درصد جمعیت شهرشان مواد مورد نیاز را فراهم کند که در حال تهیه هستند.