محسن بهرامی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه نفتکشی در دنیا به نام نفتکش مخصوص حمل میعانات گازی وجود ندارد، اظهار کرد: کشتیهای مخزندار به چند دسته تقسیم میشوند که در میان آنها کشتیهای تانکر عادی براساس گواهیای که دارند نفت خام، میعانات گازی، فرآوردههای نفتی و غیره را حمل میکنند. در واقع این کشتیها گواهی حمل موارد مذکور را دارند که سانچی از این نوع بوده است.
وی با اشاره به پرداخت خسارت توسط شرکتهای بیمه، گفت: از سوی دیگر بیمهها حادثه پیش آمده را پذیرفتهاند و خسارت آن را پرداخت میکنند. این موضوع نشان میدهد که تخطی نبوده و سانچی مناسب حمل میعانات گازی بوده است در غیر این صورت بیمهگرها خسارت را قبول نمیکردند.
سخنگوی شرکت ملی نفتکش ادامه داد: این موضوع یک امر عادی است و در قطر و دیگر کشورهای دنیا میعانات به همین صورت صادر میشود. متاسفانه یک فرد غیرکارشناس این مباحث را مطرح کرده و باعث وجود چنین شائبههایی شده است.
این درحالی است که اخیراً ابهامی جدید و البته عجیب در مورد نفتکش ایرانی سانچی مطرح شده بود مبنی بر اینکه این نفتکش مناسب بارگیری و حمل میعانات گازی نبوده است و این یکی از دلایل حادثهای بوده که برای این نفتکش رخ داده بود.
بر اساس این گزارش نفتکش ایرانی سانچی در تاریخ 16 دیماه با کشتی فلهبر چینی کریستال تصادف کرد که باعث حریق نفتکش و غرق شدن آن بعد از یک هفته شد. 32 پرسنل این نفتکش در این حادثه مفقود شدند که تنها پیکر سه نفر از آنها پیدا شد.