رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به وجود سه میلیون زن سرپرست خانوار گفت: برنامه بسیار جامعی برای این زنان طراحی کرده ایم تا امسال آن را عملیاتی کنیم.
به گزارش به نقل از ایرنا،انوشیروان محسنی بندپی روز سه شنبه افزود: تمام زنان سرپرست خانوار را تقسیم بندی و وضعیت حمایت آنان را اولویت بندی کردیم ؛ براساس نیازسنجی های انجام شده ، شرایطی فراهم می آوریم تا نسبت به اشتغال ، بیمه تامین اجتماعی، کسب مهارت و حرفه آموزی زنان سرپرست خانوار در قالب برنامه جامع ، اقدام شود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه جامع زنان سرپرست خانوار چند هفته قبل در وزارت کشور ارائه و تقریبا تائید شده تا آن را عملیاتی کنیم و اعتبار خاصی نیز برای اجرای این برنامه ها در نظر گرفته شده است.
وی تاکید کرد: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از راهبردهای اصلی سازمان بهزیستی کشور است .
رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار ، سال گذشته برای 46 هزار نفر، فرصت شغلی ایجاد کردیم که 20 هزار نفر آنان زنان سرپرست خانواده هستند.
محسنی بندپی اظهار داشت: همچنین تاکنون 110 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی بهزیستی قرار گرفته اند.
وی گفت: یکی از اقدامات بهزیستی در توانمندسازی زنان و برخورداری تمام آحاد جامعه از حقوق شهروندی ، بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار براساس لایحه مساعدت های اجتماعی است.
وی اضافه کرد: برای بیمه زنان سرپرست خانوار ، آن را در بودجه 97 پیگیر شدیم و مجلس شورای اسلامی ، 230 میلیارد تومان به بودجه 97 برای زنان سرپرست خانواده تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد افزوده تا پوشش فراگیرتری در این زمینه صورت گیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: برای پوشش زنان سرپرست خانوار خارج از پوشش نهادهای حمایتی در سامانه بهزیستی نیز 80 هزار خانوار زن سرپرست ثبت شده اند تا تحت پوشش قرار گیرند.
وی، توانمندسازی ، برقراری حداقل دستمزد و ایجاد فرصتهای شغلی را از مهم ترین اقدامات بهزیستی در راستای عدالت اجتماعی و کاهش نابرابری ها برشمرد و گفت: بطور مثال نسبت به توانمندسازی 17 درصد زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در سال 94 از طریق گروه های همیار و خودیار، اقدام شد و افراد جدید جایگزین آنان شدند.
محسنی بندپی تاکید کرد: با ایجاد فرصت های شغلی و توانمندسازی ، مددجویان به تدریج از چرخه حمایت مستقیم خارج می شوند.