به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی و ارتباطات دادگستری خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین مظفری در دیدار با اعضاء هیأت مدیره مرکز امور مشاوران حقوقی گفت: هرگونه کم کاری در انجام امور مردم و وظایف محوله از مصادیق حق الناس است.
وی با اشاره به اهمیت کار وکلا و کارشناسان خاطر نشان کرد: وکلا و کارشناسان میتوانند با کمک مبانی شرعی و موازین قانونی به مثابه بازوان توانمند قضات در مسیر اجرای عدالت و احقاق حق عمل نمایند و از این حیث کار مهم و ارزشمندی به انجام میرسانند.
مظفری مجموعه قضایی را مهمترین رکن حاکمیتی نظام حامی و پشتیبان مدیران و مسئولان قانونمند دانست و افزود: وکلا و کارشناسان میتوانند نقش بسیار مؤثری در سالم سازی جامعه ایفا نموده و براین اساس باید تمامی اقدامات و برنامه ریزیها در جهت تسریع در حل مشکلات مردم به ویژه در بخش حقوقی ساماندهی شود.
وی ضمن تقدیر از اقدامات انجام گرفته در این مرکز خاطر نشان کرد: اعمال نظارت مؤثر و مستمر بر عملکرد مشاوران محترم میتواند از بروز مشکلات و یا تخلفات احتمالی جلوگیری کند.
رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: با توجه به تأثیر نظرات کارشناسان در پروندههای قضایی این نظرات باید دقیق، مستدل، شفاف و مستند به مبانی قانونی، نظامات دولتی و موازین تخصصی باشد.
وی افزود: یکی از نکاتی که باید مورد توجه وکلا، کارشناسان و مشاوران قرار گیرد واقعی بودن توافقات شفاهی و کتبی در موضوع حق مشاوره، حق کارشناسی و یا حق الوکاله است و با توجه به قوانین جدید عدم اظهار دقیق وجوه دریافتی؛ جرم تلقی و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری عدم انجام وظیفه شغلی و یا مسئولیتهای اجتماعی توسط مدیران را از جمله حقوق عمومی دانست و افزود: هرگونه کم کاری در انجام امور مردم و حل مشکلات آنان از جمله مصادیق حق الناس تلقی میشود.
وی با تأکید مجدد بر اهمیت بخش وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی در اصلاح امور اجتماعی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین وجوه این اثرگذاریها میتواند از طریق آگاهی بخشی و اطلاع رسانی با هدف پیشگیری از وقوع جرایم و کاهش آسیبهای اجتماعی و تخلفات باشد.
گفتنی است در ابتدای این دیدار اعضاء هیأت مدیره مرکز امور مشاوران حقوقی قوه قضائیه در استان ضمن تقدیر از حمایتها و هدایتهای مدیریت قضایی استان گزارشی از نحوه عملکرد این مرکز در سال 1396 ارائه کردند.