به گزارش مهر، درحالیکه تخم مرغ منبع خوب پروتئین و آنتی اکسیدان ها تلقی می شود، دارای میزان بالای کلسترول رژیمی بوده که بین 141 تا 234 میلیگرم در هر تخم مرغ است. از آنجائیکه افراد مبتلا به دیابت نوع2 دارای میزان بالای کلسترول بد LDL (فاکتور پرخطر بیماری قلبی) هستند، برخی متخصصان توصیه می کنند که این افراد از گنجاندن تخم مرغ در رژیم غذاییشان اجتناب نمایند.
اما محققان مطالعه جدید از دانشگاه سیدنی استرالیا این نظریه را رد می کنند و مصرف بالغ بر 12 تخم مرغ را برای این افراد بی خطر عنوان می کنند.
در این مطالعه، 128 شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع2 تحت رژیم غذایی با تعداد بالای تخم مرغ (12 تخم مرغ در هفته) یا رژیم غذایی حاوی تعداد کم تخم مرغ (کمتر از 2 تخم مرغ در هفته) قرار گرفتند.
دکتر «نیکلاس فولر» سرپرست تیم تحقیق در این باره می گوید: «در هر دو گروه رژیم غذایی کاهش وزن یکسان بود. همچنین تغییرات نامناسبی در فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی در هیچ یک از شرکت کنندگان مشاهده نشد.»
وی در ادامه می افزاید: «نتایج نشان می دهد که مصرف تخم مرغ دارای حداقل تاثیر بر میزان کلسترول در خون شرکت کنندگان بود.»
تخم مرغ یک ماده غذایی ارزشمند است که حتی یک تخم مرغ آب پز حاوی مقادیر سالم کلسیم، زینک، پروتئین و ویتامین های A، B5، B12، D، K، E و غیره است. از آنجائیکه خوردن تخممرغ باعث ایجاد سیری می شود برای کاهش وزن توصیه می شود.
به گفته فولر، «تخممرغ سرشار از پروتئین و ریزمغذی های است که می تواند به تنظیم مصرف چربی و کربوهیدرات ها، سلامت چشم و قلب، عروق سالم خون و بارداری سالم کمک کند.»