ماهان شبکه ایرانیان

طب سنتی برای درمان اگزما چه دیدگاهی دارد ؟

بر اساس آموزه‌های طب سنتی، اگزما یک بیماری ناشی از اختلالات کبدی است که برای درمان اگزما باید در وهله اول این اختلال کبد درمان شود. این مشکل هم معمولاً ناشی از خشکی کبد بر اثر سودا و حرکت مواد سودایی در پوست ایجاد می شود. بنابراین ممکن است این مواد گاهی تغییر مکان داشته باشند و در جاهای مختلف پوست ظاهر شوند.

طب سنتی برای درمان اگزما چه دیدگاهی دارد ؟

اگزما از دیدگاه طب سنتی

اموزش درمان اگزمابر اساس آموزه‌های طب سنتی، اگزما یک بیماری ناشی از اختلالات کبدی است که برای درمان اگزما باید در وهله اول این اختلال کبد درمان شود. این مشکل هم معمولاً ناشی از خشکی کبد بر اثر سودا و حرکت مواد سودایی در پوست ایجاد می شود. بنابراین ممکن است این مواد گاهی تغییر مکان داشته باشند و در جاهای مختلف پوست ظاهر شوند.

اما اگر بخواهیم با زبان مزاج‌شناسی امروز مطلب را بیان کنیم، می‌گوییم که عمدتاً دو خلط خشک (یعنی صفرا و سودا) مخلوط با خون به سطح پوست آمده و ایجاد اگزما می‌کنند.

اگزمای نوع صفراوی در فصل گرما و با خوردن گرمی‌ها بروز پیدا می‌کند. اما نوع سوداوی هم در اوج گرما و هم در اوج سرما می‌تواند ایجاد شود.

عوامل مختلفی از جمله تغذیه نادرست و روش های ناصحیح زندگی، باعث می شود که اخلاط نامناسب و مواد زاید در بدن تجمع پیدا کرده با رسوب در پوست، باعث بروز علایم این بیماری شوند. همانطور که گفته شد، اگزما اشکال گوناگونی دارد و شدت آن در تمام افراد یکسان نیست. از دیدگاه طب سنتی، مقدار و کیفیت ماده تجمع پیدا کرده در بدن از لحاظ غلظت و لطافت، انواع بیماری و شدت علائم آن را تعیین می کند.

طب سنتی به یاری طبیعت می شتابد تا بدن با دفع اخلاط نامناسب بر بیماری فائق آید. و درمان را بر پایه اصلاح مزاج و پاکسازی بدن از اخلاط نامناسب و مواد زاید بنا می نهد و در ادامه با رعایت دستورات مربوط به روش صحیح زندگی ، بیماری از بین می رود.

این درحالی است که داروها و روشهای درمانی طب رایج، تنها به تخفیف موقتی علایم کمک کرده؛ درمان هایی تسکینی به حساب می آیند و چون بیماری اصلی ریشه کن نمی شود، احتمال عود علایم به دنبال قطع داروها یا حتّی به هنگام مصرف آنها بسیار بالاست.

رعایت پرهیزهای غذایی برای درمان اگزما

یکی از مهم ترین پایه های درمان همه بیماری ها و همچنین درمان اگزما در طب سنتی ، رعایت رژیم غذایی و آداب صحیح غذاخوردن است از جمله:

  • 7 کاربرد فوق العاده روغن زیتونروغنهای تراریخته و روغنهای بازاری ممنوع هستند. فقط از روغنهای سالم مثل زیتون، کنجد و روغنهای حیوانی(دنبه گوسفند و شحم گاو ) استفاده کنید. مصرف روغنهای بازاری ، سس مایونز و فست فودها ، کره های بازاری و گیاهی ممنوع است.
  • مصرف همزمان مواد خام و پخته ( مثل ماست و ترشی و میوه ها و سالاد با انواع خورشت ها و … ) جایز نیست. چون میتواند منجر به فساد معده شود.
  • بهترین حالت مصرف مواد خام بهتر است نیم ساعت قبل از غذای پخته باشد و یا سه ساعت بعد از آن باشد.
  • از خوردن هر نوع مایعات با غذا و بلافاصله پس از ان اجتناب کنید. زیرا منجر به عدم هضم غذا در معده شده و زمینه فساد معدی ، تولید اخلاط فاسد و سردی آن را فراهم میکند.
  • بعد از هر وعده غذایی سه ساعت روزه باشید و هیچ چیز نخورید. ایستاده غذا نخورید . اگر عصبی هستید و عجله دارید غذا نخورید.
  • مضرات گوشت گاو چیست؟عدم مصرف گوشت گاو و گوساله و همچنین از گوشت مرغ نیز پرهیز کنید .گوشتهای شتر، گوسفند و پرندگانی مثل بلدرچین و کبک و بوقلمون جایگزین شود.
  • حتما شام بخورید حتی اگر تکه نانی و چند عدد خرما باشه و سر شب میل کنید و بهترین زمان خواب از ساعت ده شب هست. اول و آخر غذا کمی نمک دریا بخورید. و بعد از آن تا سه ساعت روزه باشید.
  • چای ( سیاه ) را از نوشیدنی های خود حذف کنید و یا در صورت مصرف بسیار کم رنگ باشد و حتما سعی کنید در صورت مصرف چای کمی چوب دارچین یا پودر دارچین را در چایی بریزید تا سردیش کاهش یابد.
  • اگر گوارش و دفع مطلوبی ندارید ( یبوست ) حتما از دستور درمان یبوست استفاده کنید.
  • روغن مالی شکم ، پهلو و مثانه با روغن زیتون هر شب قبل از خواب داشته باشید.
  • صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری خاکشیر در یک لیوان آب جوش ریخته با عسل شیرین کرده میل کنید.روغن هایی برای پوست چرب و حساس
  • مصرف روزانه 3 قاشق روغن زیتون خالص ( با چند قطره لیموترش ) داشته باشید.
  • دو ساعت بعد از صبحانه و عصر نیم لیوان از دم کرده مغز فلوس همراه با گل سرخ استفاده شود.
  • مایعات بین غذا و بلافاصله بعد از غذا مصرف نشود.
  • این مواد مصرف نشود: برنج سفید اب کش شده. موز، بادمجان، عدس، ماهی ، ماکارونی و لازانیا. قهوه ، نسکافه و چای، ماست و دوغ، هندوانه و قارچ ، ترشی،سماق ، گوشت گاو، نان فانتزی.

درمان اگزما

پاکسازی کبد چرب <a href=شلیور (7گیاه )" width="150" height="150" srcset="/Upload/Public/Content/Images/1397/04/06/1424000021p.jpeg 150w, https://fa.parsiteb.com/wp-content/uploads/2015/10/13-300x300.jpg 300w, https://fa.parsiteb.com/wp-content/uploads/2015/10/13-100x100.jpg 100w, https://fa.parsiteb.com/wp-content/uploads/2015/10/13.jpg 500w" sizes="(max-width: 150px) 100vw, 150px" />برای درمان باید داروهایی در نظر گرفت که اولاً سودای اضافه دفع شود و ثانیاً کبد پاک سازی و مرطوب شود که توصیه می کنیم به استفاده از مقطرتقویت اعضا رییسه سایکودایجست برای تنظیم خلط سودا و مقطر پاک سازی کبد شلیور برای مرطوب کردن کبد استفاده شود.

مقطر پاک سازی کبد شلیور بدون در نظر گرفتن بیماری ضمیمه‌ای صبح ناشتا به میزان 100 سی‌سی، به مدت 3 ماه، برای رفع خشکی و خارش پوست استفاده می‌شود. اگر معده سرد باشد زمان مصرف 2 ساعت قبل از ناهار می‌باشد.

مقطر تقویت اعضا رییسه سایکودایجست 2 ساعت قبل از شام به مدت 3 ماه استفاده شود.

منبع
تحریریه پارسی طب
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان