به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ ایوب صالحی رئیس کلانتری 208 پایانه جنوب از بازداشت متهمی خبر داد که در پوشش بستههای پستی در انباریهای پایانه جنوب اقدام به خرید و فروش غیرقانونی شوکر و گاز اشک آور میکرد.
رئیس کلانتری 208 پایانه جنوب گفت: بنابر گزارشات دریافتی، ماموران کلانتری در جریان خرید و فروش غیر قانونی گاز اشک آور و شوکرهایی توسط فردی قرار گرفتند که این فرد اجناس خود را در پوشش بسته به انبارداری تحویل میداد تا به شهرهای مختلف ارسال شود و مشتریانش آن را دریافت کنند.

وی افزود: با این اطلاعات ماموران تجسس کلانتری به محل انباری اعزام شدند و با بررسیهای خود موفق به کشف 50 عدد گاز اشک آور به همراه 30 عدد شوکر شدند.

سرهنگ صالحی گفت: در ادامه ماموران با توجه به اطلاعات به دست آمده در محل به شناسایی فردی پرداختند که این اجناس را به انباری تحویل داده بود و ماموران نسبت به بازداشت متهم اقدام کردند که تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.
دستگیری حامل اجناس غیر قانونی در ترمینال جنوب